Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz mizutani jun #43693 üzenetére

    A PS3 nagy előnye a BD-meghajtó - illetve számomra az exkluzív címek (de ez nyilván ízlésfüggő), valamint, hogy hardveresen talán megbízhatóbb, mint a Box. Alapvetően szerintem a két konzolra megjelenő eltérő játékfelhozatal alapján kell választani. Xbox esetében több multiplatform cím esetében előfordult már, hogy jobban néztek ki a játékok, mint PS3-on.

    Ha a TV-t monitorként is szeretnéd használni (nem filmnézésre és játékra), akkor eleve lebeszélnélek a plazmáról, mert tényleg nem arra való és jogos a félelmed a beégéstől. Ez sajnos egyes játékok esetében is fennáll, amelyeknek olyan HUD-ja van, ami változatlanul jelen van az adott területen és nem kapcsolható ki, vagy nem tűnik el túl gyakran.

    Az LCD képfrekvenciájával nincs baj, ami miatt kevésbé jó választás, az a korlátozottabb mozgóképfelbontás, a kisebb méret melletti magasabb ár, a gyengébb SD-megjelenítési képesség, a gyengébb feketeszint, az inhomogenitás, a kevésbé naturális képi világ, stb. LCD-ből is lehet kiválót találni, csak sokkal zsebbenyúlósabb.

    Ha tudod vállalni, hogy ésszel használod, akkor megéri a plazmát választani, ha viszont nem tudsz együtt élni a kötöttségeivel, akkor inkább keress egy jó LCD-t, még akkor is, ha kisebb lesz és azonos pénzért valamivel kevesebbet kapsz!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák