Hirdetés

Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz KaraDani #19011 üzenetére

    Nagyon olcsóbbakról nem tudok. Márkában még az Elastic tud jobb lenni valamivel, és az is jó minőség. Mondjuk nem mondhatom, hogy saját tapasztalat alapján a hűdenagy márkásak jobbak lennének mint a Deca vagy Elastic, mert párom Speci téli hosszúujjújából (fehér-piros) teljesen lehetetlen kimosni a sárpöttyöket, ezzel szemben a Decás mezei és mindkettőnk számos Elastic gyártású klubos meze tökéletesen működik... Ja meg Rogelli jött még be nekem, de az sem olcsó sajnos.

    Betétes naciban viszont a zselés (?) betétesek a tuti királyság szerintem, párom az abszolút nem montis Campagnolo nacikra esküszik (16-18k körül), valami egészen különleges betét van bennük, ami nagyon kényelmes, nekem meg a Rogelli jött be (Deca nagyon nem), abban is valami zselésszerű kék betét van, ráadásul nagyobb fajta emberekre is van cuccuk. :B

    De ez mind csak az én szubjektív tapasztalatom...

    mod: Színben meg a fehér kerülendő szerintem, legyen szó bármilyen bringás cuccról, mert az életben soha nem lesz olyan színű, mint amikor hazahoztad a boltból... (sőt ez tapasztalatom szerint áll bringára is ;] )

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák