Ilyen lett a Philips belépőszintű Ambilight tévéje!

Nálunk járt a Performance család 55 hüvelykes tagja, az 55PUS7304 modell.

Philips Peformance

A Philips exkluzív Ambilight technológiája az elmúlt, nagyjából egy évtizedben mindig is inkább a drága, magasabb kategóriás készülékek különleges szolgáltatása volt. Azonban tavasszal büszkén jelentették be, hogy idén színre lépnek egy kedvező árú, Ambilight támogatású televízióval.

Philips Performance
Philips Performance [+]

Így született meg a Performance, amelynek 55 hüvelykes verzióját látta vendégül szerkesztőségünk néhány napra. Szokás szerint arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen a képminőség, hogy muzsikál az integrált hangrendszer, komfortos-e a kezelés, akadnak-e problémák médialejátszó alkalmazással és hogy jól működik-e az Ambilight.

Hirdetés

Király dizájn

A Philips az elmúlt időszakban már kihozott egy pár tévét, amelyek vékony kis ropi lábakon állnak, és ezt a vonalat gondolták tovább a Performance esetében is. Ezúttal azonban a keskeny "csövek" T alakot formálnak, és a képernyő közepéhez csatlakoznak egy forgatható nyakon keresztül! Manapság ez, azaz a forgathatóság a tévéknél már extrának számít, ami nevetséges valahol, hiszen egy teljesen hasznos dologról van szó.


[+]

A talp ezüstös fényezésű, és színében tökéletesen passzol a vékony, nagyjából egy centiméter széles kávához. Az összhatás szerintünk kifejezetten jó, azt nem mondanánk, hogy egy visszafogott, környezetébe simuló készüléket tett le a Philips az asztalra, de kellenek az ilyen feltűnőbb darabok is. Vannak olyan gyártók, amelyek a ki- és bemeneteket egy külső dobozra pakolják, ám a Philips nem tartozik közéjük. A hátlapon négy darab HDMI 2.0 (az egyik ARC támogatású), két darab USB 2.0, valamint egy-egy Ethernet, komponens, analóg L/R, 3,5 mm analóg audió és optikai digitális audió csatlakozó, valamint egy CI+ slot kapott helyet.


[+]

Főbb paraméterek
Philips Performance (55PUS7304)
Panel IPS LCD
Háttérvilágítás Direct-LED
Képernyőméret 55 hüvelyk (139 cm)
Maximális felbontás Ultra High Definition (3840x2160)
Input lag 19,3 ms
Maximális fényerő 600 cd/m²
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások Élénk, Film, ISF Nap, ISF Éjszaka, Játék, Monitor, Szabványos, Természetes
Hangbeállítások Eredeti, Játék, Film, Hírek, Zene, Személyes mód
Hangrendszer Kétcsatornás, 20 watt
Beépített digitális tunerek DVB-T/DVB-C/DVB-S2
Interfész 4 db HDMI 2.0, 2 db USB 2.0, Ethernet, digitális optikai audió, komponens, analóg audió (L+R), 3,5 mm analóg audió, CI+ slot
Extrák Rögzítés külső USB adattárolóra, EPG, médialejátszó, internetes tartalmak elérése, Android TV, böngésző, hangalapú keresés, kislexikon, médialejátszó, HDR, HDR konverzió, Bluetooth támogatás
Teljesítményfelvétel Átlagosan: 101 watt, készenléti üzemmódban: 0,2 watt
Méret Talppal: 123,3 x 74,6 x 24 cm
Talp nélkül: 123,3 x 72 x 7,8 cm
Tömeg Talppal: 24,5 kg
Talp nélkül: 18,9 kg
Gyártó honlapja www.philips.hu
Termék honlapja Performance (55PUS7304)
Fogyasztói ár 199 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés