4K LG tévé kedvező áron – nem lehetetlen!

Kipróbáltuk az LG 55UM7450 televíziót, melyen webOS ThinQ AI okostévérendszer fut.

LG 55UM7450

Az LG amellett, hogy gőzerővel fejleszti az OLED és a nanocellás képalkotási technológiát, nem felejtette el a hagyományos LED LCD televíziókat sem. A vállalat még mindig komoly portfólióval rendelkezik ezekből a jellemzően kedvezőbb árú termékekből.

LG 55UM7450
LG 55UM7450 [+]

A magasabb kategóriás készülékek mellett mindenképp szerettünk volna kipróbálni egy ilyen olcsóbb tévét is, hiszen sokan vannak, akik nem tudnak vagy nem szeretnének olyan sok pénzt kiadni egy tévéért. Így jutott el hozzánk el az LG 55UM7450 típusjelzésű modell, amelynél az érdekelt minket, hogy az alacsonyabb árért milyen kompromisszumokat kell megkötni, legyen szó a kép- és hangminőségről, a kezelésről vagy épp a dizájnról.

Hirdetés

Konzervatív külső

Az LG e televíziónál nem izgulta túl a formaterv kérdését, hiszen mondjuk az E9 tévétől eltérően itt nem igazán találkozni forradalmi megoldásokkal. Ezzel egyébként semmi gond nincs, mert például a már jól bevált ívelt, nyakkal egybeépített talp kellően stabil és jól is néz ki. Színében is passzol a kávához, amely nem annyira vékony, mint amit a csúcstévéknél manapság megszokhattunk, de nem is bumfordian széles. A modell egyébként nem a "keret nélküli" irányvonalba tartozik, azaz maga a képernyő nincs egy síkban a kávával, így kikapcsolt állapotban is látható. Azt nem mondanánk, hogy kifejezetten elit külsővel bír a készülék, de szégyenkezni se fog miatta senki.


[+]

A tévé a szabványos VESA konzolok segítségével falra is felakasztható. A szokásoknak megfelelően a hátulján kaptak helyet a ki- és bemenetek, egészen pontosan három darab HDMI 2.0 (az egyik ARC támogatású), két darab USB 2.0, valamint egy-egy Ethernet, komponens, kompozit, optikai digitális audió csatlakozó, és a fizetős műsorok kódolásához szükséges CI+ slot sem hiányzik.


[+]

Főbb paraméterek
LG 55UM7450PLA
Panel 4K IPS LCD
Háttérvilágítás Direct-LED
Képernyőméret 55 hüvelyk (139 cm)
Maximális felbontás Ultra High Definition (3840x2160)
Input lag 17,4 ms
Maximális fényerő 600 cd/m²
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások Eco, Élénk, Eredeti, HDR hatás, IFS szakértői sötét szoba, ISF szakértői világos szoba, Játék, Sport, Színház
Hangbeállítások Eredeti, Játék, Sport, Színház, Tiszta hang, Zene
Hangrendszer 2 csatornás, 20 watt
Beépített digitális tunerek DVB-T/DVB-C/DVB-S2
Interfész 3 db HDMI 2.0, 2 db USB 2.0, optikai digitális audió, Ethernet, komponens, kompozit,CI+ slot
Extrák Rögzítés külső USB adattárolóra, EPG, médialejátszó, internetes tartalmak elérése, webOS 4.5, böngésző, mozgásérzékeny távirányító támogatása, hangalapú keresés, kislexikon, Miracast és Intel WiDi támogatás, médialejátszó, HDR, HDR konverzió, Magic Sound Tuning
Teljesítményfelvétel Átlagosan: 115 watt, készenléti üzemmódban: 0,2 watt
Méret Talppal: 124,4 x 79,1 x 26 cm
Talp nélkül: 124,4 x,72,6 x 8,7 cm
Tömeg Talppal: 15,6 kg ,
Talp nélkül: 12,4 kg
Gyártó honlapja www.lg.hu
Termék honlapja LG 55UM7450PLA
Fogyasztói ár 179 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés