GoPro HD Hero 3: kicsi, könnyű és sportos az új generáció

Értékelés: valódi evolúció

Azzal, hogy a cég viszonylag hamar kijött a HD Hero 3-mal, benne volt a pakliban, hogy valódi fejlődés helyett csak apróbb ráncfelvarrás jellemzi majd az új modellt. Szerencsére erről szó sincs, és nemcsak azért, mert sikerült jelentősen csökkenteni a súlyt és méretet, hanem mert a képminőség is érdemben javult. Azonban még mindig van hova fejlődni.

A sötétben nem teljesít túl jól, így az élvezhető éjszakai felvételeket el is lehet felejteni. Ráadásul kevés vagy mesterséges fényben csak akkor készíthetőek vele fényképek, ha állványra tesszük vagy letámasztjuk, ami egy akciókamera esetében elég komoly feltételnek tűnik. Bár nem kaptunk hozzá LCD kijelzőt, de a vezérléssel így sem volt gond, főleg ha nincs benne a műanyag tokjában, mert annak masszív fémgombjait azért nem olyan kellemes nyomkodni.

Hirdetés

Ekkor jöhet jól, ha sikerül a beépített Wi-Fi segítségével vezeték nélküli kapcsolatot teremteni egy iOS vagy Android platformra épülő okostelefonnal vagy tablettel, mert azok segítségével mindez egyszerűen és kényelmesen menedzselhető. Ez az opció sajnos a teszt elkészítésekor még nem élt, így nem volt módunk kipróbálni, ám a forgalmazótól kapott információk szerint egy szoftverfrissítéssel már orvosolták ezt a problémát.

99 000 forintos árával nem tartozik a legolcsóbb akciókamerák közé, főleg hogy az LCD kijelzőt és a kiegészítők egy részét külön kell megvásárolni hozzá. Ennek ellenére tetszett nekünk, hiszen remek felvételek készíthetőek a segítségével, aki érdeklődik az ilyen jellegű termékek iránt, az semmiképpen sem járhat rosszul, ha a HD Hero 3 Silverrel is tesz egy próbát!


GoPro HD Hero 3 Silver akciókamera

elefant

A GoPro HD Hero 3 Silver akciókamerát a a GoPro magyarországi képviselete bocsátotta rendelkezésünkre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GoPro

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés