Hirdetés

DeepCool processzorhűtők triója

Hirdetés

DeepCool Neptwin felszerelése

A DeepCool Neptwin alapvetően ugyanazzal a masszív rögzítési rendszerrel érkezik, mint a Lucifer, közös a vaskos, gumival védett hátsó panel, viszont itt a csövek eltérő vezetése miatt másfajta felső keretet kapunk, a tartó keresztpánt viszont ismét azonos. A készletben nem kevesebb mint három ventilátorhoz adnak tartó fémdrótot, és mindegyikhez jár rezgéscsillapító is.

Hosszadalmas, de a borda közepében lévő rés miatt meglehetősen egyszerű és bolondbiztos a Neptwin felszerelése. A megfeszítés szempontjából kritikus felső keresztpánt rugója révén egyenletesen kapaszkodik fel, a kész bordára pedig könnyű feltenni a ventilátorokat. Ezek meghajtásához egy érdekes kiegészítőt kapunk: négytűs, PWM szabályzós csatlakozóval kapcsolódik az alaplapra, fehér foglalatára kell kötni a készletben lévő PWM-es ventilátort, a maradék három aljzatra pedig még három lapátkerék kapcsolható.


Ha rátesszük mindkét ventilátort, akkor meglehetősen nagy a Neptwin. Annyira, hogy még a processzorfoglalattól legtávolabb lévő memóriafoglalatra is rálóg, úgyhogy ilyen felállásnál el lehet felejteni a hatalmas RAM bordákat. Szerencsére a legalsó lamella jó magasan van és a 120 milliméteres ventilátorok sem olyan óriásiak, így megemelve őket azért a legtöbb tuningos memóriamodul be fog férni a hűtő alá.

Főbb paraméterek:

Termék megnevezése DeepCool Neptwin
Felszerelhető AMD – Socket 754/939/940/AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1
Intel – LGA775/LGA1150/LGA1155/LGA1156/LGA1366/LGA2011
Mérete 126 x 136 x 159 mm
Borda anyaga alumínium lamellák, hat hőcső, réztalp
Tömege 1109 gramm
Ventilátorok mérete 2 db 120 x 120 x 25 mm
Ventilátor fordulatszáma 900-1500 rpm PWM szabályozással
1300 rpm
Ventilátor csapágyazása sikló folyadékcsapágy
Gyártó honlapja www.deepcoolglobal.com
Termék honlapja Neptwin
Fogyasztói ára 15 140 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés