Computex 2014: a DeepCool standja

Hirdetés

A DeepCool standja több olyan érdekességgel is szolgált, aminek egyelőre hivatalosan nincs neve, de hamarosan felbukkanhat a gyártó kínálatában. Ezek közül ilyenek a vállalat első kompakt vízhűtései, amelyeknek származásáról csupán annyi derült ki, hogy a GamerStorm szériát fogják gazdagítani. A két darab GS120 ventilátorral szellőztetett 240 milliméteres radiátorhoz, illetve kisebbik, egy ventilátort tartalmazó 120 x 120 milliméteres testvéréhez fixen csatlakozik a pumpával egybeépített kis méretű hűtőblokk, ami állítólag minden foglalatra felhelyezhető. Persze csodára nem kell számítani, a DeepCool lényegében az Asetek OEM megoldására épít.


[+]

A léghűtőkből is szép számmal ki voltak állítva, köztük a Gammax és a Neptwin sorozattal, de ezek között is volt egy "noname" darab, ami vélhetően szintén a GamerStorm családot fogja gazdagítani, hiszen mind felépítésben, mind pedig a ventilátorok elrendezésében meglepő a hasonlóság az Assassin nevű modellel. Lényegében az év második felében megjelenő Assassin V2 modell előzetes példányát láthatjuk, de hogy mik az újdonságok, arról egyelőre nincs információ.


[+]

Házak terén az újdonságot a Steam Castle házak új színei jelentették. A steampunk stílusjegyekkel felruházott, legfeljebb microATX alaplapokat fogadó "kocka kuckó" egyébként először a CES-en volt látható a megszokottnak mondható fekete színben némi krómos beütéssel, de a gyártó ezt most kiegészíti fehér, sárga és piros opciókkal.


[+]

Az persze kérdéses, hogy mindez mikortól lesz elérhető, mert a Steam Castle január óta nem adott életjelet magáról, még a gyártó weboldalára sem került fel.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés