Hirdetés

Több színben világítva hívja fel magára a figyelmet a DeepCool új háza

Hirdetés

A DeepCool az összeillő színeket és a világítást lovagolja meg a Pangu SW-RD jelzésű számítógépházával. A termék látszatra letisztultnak tűnik, a fekete és a piros szín kombinációja telitalálat, az igazi különlegesség azonban a belülre helyezett LED-es világítás, amelynek plexis oldallapon átszűrődő színét a felhasználó kontrollálhatja. Ehhez egy egy külső vezérlő is jár, amelyet a házon belül tetszőlegesen elhelyezett LED-ekhez kell kapcsolni. A jellemző színek mellett a három alapszínből (piros, zöld és kék) egyéni színek is kikeverhetők, tehát a világítás testre szabhatósága igen tág határok között mozog. Igény esetén persze ki is kapcsolható ez a funkció.

Funkcionális szempontból az újdonság ATX, Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és két darab 5,25, illetve hat 3,5 vagy 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. Utóbbiak természetesen rejtve vannak. A ház még rendelkezik még egy 5,25 colos fiókkal, de ez is rejtett, tehát ide maximum kisebb meghajtókat lehet helyezni egy átalakító segítségével. A termék egyébként nagyrészt segédeszköz nélkül szerelhető.

A 477 mm magas, 205 mm széles és 498 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezett 12 cm-es ventilátor távolítja el. A jobb hűtés érdekében a felhasználó további hat 12 cm-es légkavarót helyezhet a termékbe (egyet alulra, egyet a plexire, kettőt felülre és kettőt előre). A tornyon az I/O panel elől kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két-két darab USB 2.0-s és 3.0-s csatlakozóval rendelkezik.

A gyártó a maximum 165 mm magas processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított három nyíláson keresztül. A VGA-k szempontjából 31 cm-es megoldások jöhetnek szóba, de az adattárolókhoz készült fiókok eltávolítása után a 40 cm-es termékek is beférnek.

A DeepCool Pangu SW-RD jelzésű ház még idén megjelenik, az ajánlott fogyasztói ára viszont nem ismert.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés