Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tharkoul
tag
Hello! De rég jártam már itt.
Mivel mostanában kicsit belassult a H119, gondoltam kipróbálok valami újat, megnézem pl. a Mokee-t. Félretéve azt, hogy a beállításokban lévő root nem akar működni (azzal még csak-csak elszenvedek), a kérdésem az lenne, hogy van valami mód arra, hogy ezt az automountot ki lehessen kapcsolni? Automount alatt értem azt, hogy mikor kapcsolódik USB-n keresztül a számítógépre, akkor nem kérdezi meg, hogy akarom-e csatlakoztatni, hanem felismeri külön eszközként. Elég nehézkes azon keresztül a másolás, fájlok áthúzása sem úgy működik, lassú is, anyám HTC-jén is utálom, és igencsak szívesen visszaállítanám valahogy a régi verziót.
-
Tharkoul
tag
Érdekes, nekem jó képeket készít beltérben is. Más ROM-mal is nézted?
-
Tharkoul
tag
Állítólag már nincs rá szükség H117 alatt.
-
Tharkoul
tag
Azért a média, a rendszer és a launcher is elég fokat fogyaszt. A "rendszerrel" az a probléma, hogy az nem feltétlenül maga a 'rendszer', mivel látható alul is (de még hányszor), hogy szerepel külön. A rendszer lehet olyan alkalmazás is, amit nem képes elkülöníteni, pl. felraktam a Tindert, hogy kipróbáljam, az is pillanatok alatt elzabálta, mégis rendszernek nevezte, nem Tinderként volt említve. Le is töröltem. A launchernek normál esetben szintén kb. nulla fogyasztása van, de... mi az a media? Ment valami zene/film a háttérben és nem vetted észre? De lényeg, hogy valami alkalmazás bugolt be, szóval én a helyedben ellenőrizném, hogy mik frissültek mostanság, mi okozhatta.
-
Tharkoul
tag
válasz
wwenigma #7866 üzenetére
Semmi gond, így is köszönöm a megerősítést. Majd remélhetőleg már a jövőhéten kiderül, hogy miként lesz a gariztatás. Ezek szerint a GPS antenna csak hopp, egyszerűen ki tud csúszni? Csak mert akkor lehet, hogy a régi telefonomat szétkapom, hátha annak is ez volt a kínja.
-
Tharkoul
tag
válasz
wwenigma #7794 üzenetére
Na, eddig ami történt:
-Kipróbáltam pár GPS fixet, netes "hiddeljólesz!" leírásokat is, nem volt változás, továbbra is 3-5 műholdat lát, azokat is nagyon gyengén.
-gps.conf-ban semmi kavart/rendellenességet nem láttam
-Apám SIM-jével is megnéztem, hátha enyém rossz, de nem, azzal se látta jobban (az is Voda), az ő Huawei P7-ese eközben 12-13 műholddal fixálta magát.
-Visszamentem H117-ről H115-re, ami Hunpuppy (amivel eleve érkezett a telefon Lazától). Lehet, hogy befolyásolja a napszak is, de most egy fokkal jobb volt, 5-6 műholdat is látott, de egy erős wifi jel mellett is 90-300 láb volt az accuracy. Wifi nélkül 400-8000 láb.
-Közben rájöttem, hogy mikor olyan csodálatos volt a GPS, akkor is nem egyszerűen GSM/WCDMA + GPS mellett pozicionált olyan mesésen, ahogy leírtam, hanem zsebwifire voltam kapcsolódva.
-Ez a tényen persze változtat, de nem sokat, hiszen régebben 1-2 másodperc alatt cuppant rá a legalább ~10 műholdra, most meg két perc elteltével is csak párat lát (ha lát), azt is csak gyengén.Feltettem hát a gyári H113-at, természetesen még root sincs rajta, úgy van, ahogy kigördült volna a gyárból is, az előre kimentett apk-kat telepítettem, tehát még gapps se került fel.
-High accuracy mellett WCDMA módban egy perc elteltével sem talál egy műholdat sem, csak látja a 23-at.
-H.a. mellett GSM-mel szintén nem változik a helyzet.
-Device only-ra állítva szintén ez van.
-Ha bekapcsolom wifit, még akkor se tudja, hogy hol vagyok, 0 accuracy 0 fix. GSM és WCDMA alatt is.
-Konkrétan az AndroiTS semmit nem talál, 0-0-0-0, a többi műholdat is csak a GPS test látta, hogy egyáltalán léteznek.Frissítettem (persze gyári) H115-re, semmi változás. Ugyanúgy 0, még wifivel sem talál egyet sem. Semmi "GPS fixet" nem applikáltam még rá, ez mind a gyári beállítás, tehát elmondható, hogy ennél még a custom is jóval eredményesebb volt.
Még hagyhatom frissíteni H116-ra, de nem hiszem, hogy pont az hozna csodát, szóval még a gyárival sem lett jobb. : /
Persze, megpróbálhatnám még én is a mokee-t, de úgy hiszem, hogy nem ez lenne a megfelelő megoldás a problémára. Esetleg kerítek egy ismerőst aki Telenoros / T-comos, és megnézem, hogy az mit reagál rá. De a szenzornak SIM-től függetlenül is kellene működnie.
-
Tharkoul
tag
Mikor decemberben megvettem a telefont, csodálatos volt a GPS, 3G-vel is (Voda ellenére) szépen frissített, még mozgó autóban is pontos volt a jel. Tegnapelőtt (H115-ön) viszont mikor álltam a Kossuth tér mellett és be akartam mérni magam, hogy tudjam melyik zónába vegyek parkolójegyet, akkor összevissza dobált. Leellenőriztem teszterrel, és bár lát 23-24 műholdat, elvétve használ 1-3-at a megszokott 7-10 helyett, azt is lassan találja meg. Érdekes módon beméri a helyzetemet viszonylag hamar, de mégis eldobálja, nem biztos a dolgában, mozgás közben meg kb. 10-15 másodpercenként ad új helyzetet, amitől elég rosszul használható. Először feltettem egy gps fixet (faster gps, még G300-nál egész szépen rendbe hozta), de az sem segített. Feltettem hát a gyári H117-et, így sem lett jobb (természetesen high accuracy).
Valami ötlet?
-
Tharkoul
tag
válasz
pècsimunkás #6409 üzenetére
Én meg erre reagáltam, hogy deal with it. Itt nem megy, ahogy sok más készüléken sem, így nem ez a rossz.
-
Tharkoul
tag
válasz
pècsimunkás #6402 üzenetére
Már elolvastam, azért válaszoltam rá.
-
Tharkoul
tag
válasz
pècsimunkás #6392 üzenetére
HTC Sensationnél, HTC One SV-nél, G300-nál, valamint Alcatel 992D-nél sem megy a proximity sensor viber alatt.
-
Tharkoul
tag
válasz
wwenigma #6329 üzenetére
Auto set nekem fixen átteszi WCDMA/GSM-re, én meg manuálisan butítom le, hogy csak GSM-et használja, mert ilyen proli vagyok, hogy nekem böngészni elég az is, és csak akkor kapcsolom át, ha szükséges a GPS is. : D Hagyhatnám 3G-n, csak akkor alig van térerőm. Ha szükséges lenne a 2G-nél nagyobb sebesség böngészni, már biztos összekaptam volna magam, eldühöngtem volna a Vodának, hogy sejj, és átmentem volna valaki máshoz, mert ez amúgy egy vicc. Sokkal jobb a térerőm, mint a régi telefonnál, de azért elég gyenge még mindig az a frekvenciasáv.
-
Tharkoul
tag
1. valószínűleg nagyon régi romon van, frissítsen 1.15-re (amúgy settings/display/breath light körül lehet turkálni, de a régi romokon tényleg hajlamos összezavarodni a sok értesítéstől)
3. nekem is állítani kell újraindítás után, hogy csak GSM módban üzemeljen, ne WCDMA/GSM-ben (vodás vagyok, így ez nekem kézenfekvőbb), a megoldás rá egyszerű: utoljára december elején volt újraindítva. -
Tharkoul
tag
válasz
CoolBoy323 #6298 üzenetére
Nem sok konkurenciája akad szerintem, mindet rommá kell modolni, de valószínűleg Redmi 1S-en még az sem segít igazán. Hidd el, én nagyon szeretném, ha te is elégedett lennél a telefonnal, csak akkor hagyd, hogy segítsünk. Persze van, amin nem lehet, ilyen pl. a híváslista, az olyan amilyen, maximum felületesen lehet változtatni rajta azzal, hogy keresel más appokat, pl Contacts+, vagy bármi más, ez tény. Launcher ha nem tetszik, az adja magát, arra tényleg nem lehet panasz, azt könnyen lehet cserélni. Őszintén szólva én azt se tudom, hogy milyen a gyári Launcher, mert amióta tudok, Novát használok, így szinte első dolgom az volt, hogy azt feltettem erre a készülékre is.
A CM12 eleve ki van pucolva, feltételezem effektek is állítva vannak benne. Azért 4 maggal és 2 giga memóriával elhiheted, hogy nem fog döcögni, így amit látsz, az mind azért van, mert az effektek és áttűnések úgy vannak beállítva benne. Vegyél le az időzítésükből, és jobb lesz.
Az "istenítés" tárgya az, hogy 45-47e forintért a gyári rommal ha egyszer elkészül a telefon, akkor nincs rá panasz, teszi a dolgát. Lehet, hogy nem tudod frissíteni a YouTube-ot, csak ha átírod 5.0.1-re, lehet, hogy megszakad a zenelejátszás egy időre, de más problémája nincs a telefonnak nagy általánosságban, ami azért nagy szó. Soha nem lesz tökéletes, egy készülék sem az, de ennyiért nagyon jó vétel, ha valaki egyszer végre belakja egy normális rendszerrel. De én meg merem kockáztatni, hogy nekem már így jó a telefon, ahogy van - ezért is maradtam 1.15-ön, ezért nem próbálgatok más romokat. Minden megy, minden szuper, az, hogy esetleg valami neked nem tetszik, mert máshogy néz ki, azon sajnos csak te tudsz segíteni. Számomra a Sense UI volt egy vicc.
-
Tharkoul
tag
válasz
CoolBoy323 #6295 üzenetére
A tárcsázó tudtad hogy néz ki - legalábbis feltételezem nem vakon vásároltad meg a telefont. Root kb. 5 másodperc, utána kipucolhatod az appokat, ha nem csak egyszerűen elrejteni akarod őket - amiket micsoda szerencse, Laza már felsorolt a blogjában -, és ha ezek után sem tetszik, tudom ajánlani neked a csodaszép Lumiákat 35e forintért, azok egészen biztosan nem lesznek ájfónosak.
Neked egyszerűen nem való ez a telefon, mindenben csak a hibát keresed, de lassan már azt is meg merem kockáztatni, hogy egyszerűen csak hobbiból gyűlölöd, márpedig ha valaki ennyire ignoráns, azon nem lehet segíteni. Egy domina valószínűleg olcsóbb mulatság lett volna.
-
Tharkoul
tag
válasz
weinmaker #6284 üzenetére
Én azt teljes mértékben elfogadom, hogy máshonnan jöttünk. Okostelefonok közül először Galaxy Spicám volt. Hát erről leginkább annyit tudnék mondani, hogy most már még digitális órának se nagyon használnám. Utána jött a G300, amin ha nem írtam meg a saját GPS-emet, akkor a helyzetemet valahova New York és Tokyo közé lőtte be, a mikrofon a kezdetektől fogva siralmas volt, és egy év múltán már halott volt hardverileg, de azért még elszopogattam vele másfelet. Ezekhez képest ez a telefon megváltás, sőt, a HTC Sensationhöz és HTC One SV-hez képest is, aminek a gyári szoftvere egy rakás szart nem ér, mert ONDEMAND (!!) 1200/1200-on jár, és fél nap alatt lemerül, szóval root nélkül halott is, mert a sok bloatwaretől kb. hat appot lehet rá telepíteni.
Lehet, hogy a Te telefonod szuper volt, az én korábbi telefonjaim soha. Lehet, hogy ha három hétig nyomkodhatnék egy Oneplus One-t, akkor sírnék ettől, ki tudja, de ez nem fog bekövetkezni.
Zenét nem hallgatok róla sűrűn, mert inkább gépről megy, tömegközlekedésen meg sose jutna eszembe, kinőttem már abból, hogy valami lógjon a fülemből folyton. Ez tényleg egy olyan dolog, hogy root nélkül nem nagyon orvosolható - írták, hogy a buffer méretét lehet növelni, de szerintem ehhez nem férne hozzá normál esetben egy alkalmazás sem, nem lenne hozzá jogosultsága.
Youtube tényleg olyan, hogy az update-ek semmi újítást nem hoznak, semmi újat nem nyújt, nincs semmi, ami arra motiválna, hogy bármi mást használjak, mint a "hackelt" változatot. Elhiszem, hogy kényelmes lenne, ha minden appot lehetne frissíteni és szuper is lenne, ha működne egyből mind, de ha tényleg felesleges lenne amúgy is, akkor minek?
Szóval én azt megértem, hogy ha neked volt egy tökéletes telefonod, amiben tényleg semmi hibát nem találtál, csupán kíváncsiságból váltottál, akkor kissé csalódott vagy, de bármikor ki fogok állni e mellett a készülék mellett, mert a saját tapasztalataim alapján fantasztikus, és csupán azért nincs belőle a családban kettő, mert sajnos a kocsira kellett költeni. H116 amúgy nekem kevésbé jött be, mint a 115, de tény és való, hogy nem szenteltem rá egy óránál többet, így nem túl mérvadó.
-
Tharkoul
tag
válasz
weinmaker #6254 üzenetére
Te jó ég, nem megy a YouTube a legújabb frissítéssel, csak azzal a megadott apk-val, ami Laza blogjában is elérhető. Root nélkül micsoda csalódás ez a készülék!
Már 45-47-ért is beszerezhető a 2/8, ennyiért meg nem nagyon találni nála jobbat. Mióta megvan, gyári romon vagyok (pontosabban FoxPuppy, de angolra van állítva, mondhatni én is ennyire pucoltam volna ki magamtól is). GPS jel tökéletes, akksi 3 napig bírja, úgy, hogy mellette használom is, a kijelző szép, egyszer nem volt még újraindulás, fagyás, a kamera szép képeket készít, a mikrofonja fantasztikus, kristálytisztán hallanak és én is kíválóan hallok másokat, a megadott .apk-val szépen megy a YouTube is, OTG-re sincs panaszom. Zene néha beakad, igen.
Ez nem hype. Van egy olyan telefonom, ami maximálisan kielégíti az én igényeimet, mindennapos használatban megállja a helyét, és hozzá teszem: gyári rommal. Ez egy olyan telefon, amihez végre nem kötelező mókolni akármilyen vackokat, amik nyilvánvalóan tesztfázisban vannak még, ez egy olyan készülék, amit kiveszel a dobozból, felfrissíted 1.15-re és szuper lesz.
Az, hogy ti ketten szerencsétlenkedtek, még nem fogja elnyomni másik kétszáz user pozitív véleményét. De biztos bennünk van a hiba, igaz.
-
Tharkoul
tag
Gondoltam frissítem a kamera appot én is, hátha szebb képeket készít picit, mint a gyári. A blogban szereplő új, 'Nubia kamera' verziója 1.0.42. Hát most elméletileg ami az enyémen van (1.15 puppy) az 2.1.63.0, legalábbis a rendszer szerint. Most ez azt jelenti, hogy az az első romokban lévőkhöz képest újabb csak, vagy valamit benéztem? (visszaolvasások alapján azóta már ez még annál is újabb, de jobb inkább rákérdezni)
-
Tharkoul
tag
válasz
Tharkoul #5367 üzenetére
Nem, nekem nem ismeri fel így sem, egyszerűen "blank". Úgy tűnik, hogy akkor marad a FAT32 (lehet csak H115 ilyen válogatós). Végülis nem tragédia, MKVToolnix 28 másodperc alatt kettédarabolta a videót, ennél drámaibb konvertálásokra számítottam.
-
-
Tharkoul
tag
NTFS kezelésére van valami megoldás? (HD filmek miatt kérdem) Most ha NTFS-re formázom meg az SD-t, a telefon olyan szinten nem látja, hogy egész kártyát vehetem ki telefonból, azért, hogy adapteren keresztül formázzam meg, mert telefonon keresztül már partícionálni sem lehet többé. Régi telefonnak nem volt gondja NTFS-sel, ezért lep meg. Azt meg furcsállnám, ha 2015-ben ketté kellene bontani filmeket, és mindenki így nézné, hogy part1 meg part2.
-
Tharkoul
tag
A pontatlan GPS-ről mindig eszembe jut a régi telefonom, mikor a gyári beállításokat használtam. A pontosságról készült fotó már nincs meg sajnos, de a "Tokyo és New York között valahol" annyira nem volt segítőkész, mikor éppen navigációra szorultam volna.
-
Tharkoul
tag
Regeltem egy Yahoo-s címet, amit US-nek adtam meg, azzal már beengedett Amazon Appstore-ba rendesen, végre működik nekem is az alkalmazás.
-
Tharkoul
tag
Megnéztem régi G300-on, ott sem volt jó, ugyanezt produkálja. Tényleg, mintha nem lenne kapcsolat, csak 1-2 dolgot betölt és kész. De legalább nem telefonspecifikus, úgyhogy ezzel elhúzok egy másik topicba. Ettől függetlenül még nem értem, hogy miért nem jó. Még azt is megadtam már, amire nem volt kíváncsi.
-
Tharkoul
tag
válasz
wwenigma #5013 üzenetére
Gondoltam hátha lokalizáció a gond, de mikor appon belül hozok létre új fiókot, akkor nem kérdez rá arra sem, hogy honnan használom, magyarországi elérés meg amúgy is támogatott lenne. Megpróbálom kölcsönkérni havertól az ő fiókját, ami biztos működik, ha úgysem, akkor meg felkeresem a supportot. Ha ők sem tudnak előrébb juttatni, akkor meg töltögetem máshonnan, elvégre eddig is megvoltam nélküle, csak egy plusz extra lett volna. De ha tiszta, gyári rendszeren sem megy, akkor tényleg vagy a beállítás rossz, vagy valahol máshol hasalok el.
-
Tharkoul
tag
Na, feltettem 1.16-ot, de még így se megy az Amazon Appstore. Próbáltam új reggel, az se hatja meg. Ok, kipróbálhatok régebbi verziót persze, de nektek se azzal megy - tudtommal. Amúgy .15 alatt nekem gyorsabb volt a letöltés.
-
Tharkoul
tag
Lehet nekem is az lesz, hogy visszamegyek gyárira aztán kipucolom azt, csak ezzel a Foxpuppy verzióval amivel érkezett Lazától annyira meg voltam amúgy elégedve, hogy nem akartam bajlódni másik rommal. De aztán lehet, hogy ezzel van valami kínja, nem tudom mi mással akadhatna össze.
@setom
Akkor nem tudom, szakadjon meg. -
Tharkoul
tag
Az Amazon app az csak nálam nem működik? Nem is az, hogy "jaj, rosszul van beállítva", mert elvileg nem, minden jó az accounton is, de alkalmazáson belül minden csak feketeség, nem jelenít meg új találatot, 1-2 hírt látok, de alkalmazások, letöltések, semmi nincs, csak egy fehér pötty középen (vagy legtöbbször még az sem).
-
Tharkoul
tag
Nekem a 4-5 órás kijelzőidővel kicsit másabb tapasztalataim vannak. Mikor másodnap nagyobb tesztnek vetettem alá a telefont, hamar kudarcba fulladt a tervem, ugyanis elkezdtem ujjongani azon, hogy "De tök jó, végre futnak az appok!", és délelőtt fél 10-től kezdve délután fél 6-ig játszottam. Folyamatosan. Nyolc órányi intenzív játék. 2400 mAH-tól ez számomra több, mint lenyűgöző. Komolyan, eddig a telefonba egy ponton tudtam belekötni, az is az volt, hogy újraindítás után megint be kell állítani, hogy csak a 2G-t használja (Voda 3G-jével nem lehet telefonálni az aluljárókban, inkább biztosra megyek és csak akkor váltok 3G-re, ha szükségem van a sebességre), mert átállítja 2/3G-re de eddig erre csak kétszer volt szükség, akkor sem a telefon hibájából, hanem mert bemásztam CWM-be.
-
Tharkoul
tag
Az a rendszer, ami a G300-on 512 MB-on szüttyögött, és hagyott maga mögött 100-110 MB-ot kb. két alkalmazásnak, az itt a 2 GB-on ~1300-on enged terjeszkedni. Ez annyit tesz, hogy mint a Windowsnál is, skálázódik a rendszer, hogy mennyire eheti be magát a memóriába, ami persze azt jelenti, hogy sokkal gördülékenyebb is tőle így a készülék. Lehet, hogy meg lennél elégedve az 1 GB-os verzióval, de ha jövőre gondolsz, új telefonnál érdemes most már többet áldozni 2 gigáért, hogy ne keljen csak emiatt 2016-ban cserélned. Meg ugye az 1/4-esben a belső tárhely is kisebb, könnyen meglehet, hogy hamar root lesz így a vége, hogy sd-extre kezdj pakolni.
-
Tharkoul
tag
Fentebb volt egy megoldás youtube problémára, mely lényegében annyi volt, hogy a build.propban a verziószámot át kell írni 4.4.2-ről 5.0-ra, aztán a play store adatait törölni, google servicest és youtube-ot pedig rendszernek beállítani. Nekem nem működött, úgyhogy inkább visszaállítottam mindent. A Laza-féle alkalmazás kiváló, böngészőből is megy amúgy is, többre nem vágyhatnék. Majd ha kerül bele olyan funkció, hogy lesz instant ötmillió feliratkozóm, majd akkor fogok panaszkodni én is.
-
Tharkoul
tag
Ugye magától hagyod kivilágosodni a kijelzőt, mikor érzékeli a szenzor, hogy indokolatlanul nagy sebességgel távolodik az orcád, nem a power gombot nyomkodod hívás után? De ha már itt tartunk, "power button ends call" sem hiábavaló opció.
-
Tharkoul
tag
[meghülyült a böngészőm, duplapost]
-
Tharkoul
tag
Mikor képernyővédő fóliáról beszéltek, hogy pl. a Nillkin az jó, akkor az ugyanaz, mint amit adnak a tokhoz is (mert éppen azt vennék, tudom, legjobbkor
), vagy ami külön kapható? Ami külön kapható, az 5.5$ (leárazva) önmagában, ami meg tokostul van, az 6.5$. Feltételezem van különbség a kettő közt, de meg is éri plusz pénzt? (Azt már lerendeztem magamban olvasottak alapján, hogy tempered glasst nem fogom erőltetni, így csak a fóliákat néztem)
-
Tharkoul
tag
G300-nál IMEI nullázása nélkül nem is lehetett visszamenni korábbi ROM-ra az esetleg 90%-ban. Vannak ilyen fél utak, mint pl. az GB AtomicMod, amit akár JB-re is rá lehet tenni, de ami update.app az kifagy 20-30% körül, ami meg többi .zip és CWM-ből tenném fel, az errorozik, szóval kell a nullázás, és telepítés után a visszaállítás, kiváltképp akkor, ha gari miatt vissza kell állni az official verzióra (vannak még olyanok, akiknek garanciális a G300?). De az való igaz, hogy csak önmagában amiatt, mert ROM csere történt, nem fog elveszni az IMEI, kizárólag akkor, ha manuálisan van eltávolítva.
-
Tharkoul
tag
válasz
Laza... #3352 üzenetére
Gratulálok mindkettőtöknek ahhoz, hogy egy egyszerű válaszadás helyett egyből egy szép kerettörténettel kiegészítve megmagyarázzátok, hogy még én vagyok a hülye; az egyik eltér a témától csak azért, hogy meséljen az IPS-ről, mert nem értette meg amit írtam, a másik meg közli velem, hogy nem tudok különbséget tenni két telefon közt. Ezért tényleg megéri reklámozni a fórumot a hirdetésedben, hogy ha valaki feltesz egy összehasonlító kérdést, miért érdemes megvásárolni az egyiket a másik helyett, akkor még szarul érezze magát utána.
"Ha jobban megnézed, a gyári csak Snapdragon 400, míg az újabb 410-est kapott, ami újabb nála, gyorsabb, fejlettebb, egyébiránt igen, a kijelző, az akkumulátor és a tárhely mérete bár nőtt, minden egyébben megegyezik a sima v5-tel ROM szinten is". Köszönöm, hogy ezt az utóbbi rövidke, tömören segítőkész mondatot összerakhattam abból a pár flegma válaszból, örömmel kérek segítséget majd máskor is.
-
Tharkoul
tag
Egy szóval nem mondtam, hogy a sima v5-é ronda volt, annyit írtam, hogy ez már papírforma szerint is IPS. : )
Jó, akkor még egyszer rákeresek, hátha lesz valami jobb találat rá. -
Tharkoul
tag
Az új Max változatban semmi nem változott, leszámítva a tárhely méretét, a kijelző átmérőjét ( ill. panel típusát, hogy ez már tényleg IPS) és az akkumulátort? Szóval elméletileg rom, verziószám, készített képek, GPS jelerőssége, minden egy az egyben megegyezik a korábbival? Azt láttam, hogy Snapi MSM8926 helyett 8916 lett, de ahogy néztem, nincs jelentős különbség a kettő közt.
-
Tharkoul
tag
Azért az 5.5 érzékelhetően nagyobb, mint az 5". De én teljesen ki lennék békülve vele, ha közel ugyanennyiért adnák, mint az 5" változatát, megérné a plusz pénzt. Ha nem is, ha már 2-3e forinttal lentebb nyomja a régi árát, már tényleg bestbuy lesz ez.
-
Tharkoul
tag
válasz
Figur10 #1315 üzenetére
Miért nincs screen lock? Akár slide, akár pattern, akár PIN? Azt csak nem oldja meg magától.
Más: nem volt egyértelmű, de most akkor az update-eket mindenképpen SD-re kell másolni és "manuálisan" telepíteni, vagy itt is van beépített OTA, ami kényelmesen feltolja 1.10 (1.12?)-re? Blogban ahogy nézem, update by disk funkciót használt Laza is, de nem tudom, hogy az custom rom volt-e, vagy official. Lassan meglesz az enyém is, aztán gondolkodtam, hogy zsebwifiről már ott felfrissítem boltban, de ha nincs klasszikus OTA, akkor csak viszem magammal SD-n a gyári romot.
-
Tharkoul
tag
A kijelző most végül TFT vagy IPS? 50-50% a találatok aránya. Antutu is TFT-nek jelzi a látott teszteredmények alapján, azonban a legtöbb leírásban IPS-nek állítják, és itt is úgy olvastam, hogy IPS-nek mondjátok. Most akkor mi az igazság? Meglepődnék, ha még 2014-ben ilyen kategóriában TFT-t adnának, de hát ha csak ennyi hibája van, állok elébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest