- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
kelzsoca #17182 üzenetére
Értem, akkor meghagyom ezt, mert eddig ez a leggyorsabb.
Vibernek elég a 2G szerintetek? Meddig lehet levenni a cpu max mhz-t? Ne szaggasson semmi, csak pont annyira pörögjön, amennyire kell. Smartass v2 helyett mit lehetne beállítani ami jobban kíméli az akksit?
Játszani nem szoktam, csak néhány program van, amit használok. Netezek, Viber, youtube néha, zene hallgatás, néha GPS-t is használok, de ennél nem igazán több.
Auto fényerő, adatforgalom, ami be szokott lenni kapcsolva. Szinkron meg wifi nem igazán, max ha itthon vagyok és frissítek marketból.
Szerk: köszönöm a segítséget!
-
n_gy_k
aktív tag
Melyik rom-nak a legjobb az akksi ideje? A gyari 2.2-nek? Jelenleg IA2R-t hasznalok, de folyamatos hasznalat mellett akar fel nap alatt is ki tudom fektetni. Ha nem nyuzom van, hogy 3 napot is kibir, de folyamatos adatforgalom mellett 1-et is alig. Nem ragaszkodom a CM romokhoz. Mit ajanlotok, mit probaljak ki?
Vibernek eleg a 2G is? Azzal nyerhetnek egy keveset szerintem..
iGo talan a legdurvabb alkalmazasom, amiy hasznalok. Meddig lehetne levenni a max cpu mhz-t? Jelenleg 122-729-en van smartass v2. Max 789-et bir azzal meg lefutnak a tesztek. 422 eleg lenne neki vagy mennyi?
-
n_gy_k
aktív tag
Helló
Telefon:
IA2 - ReBoRn + update1
2.6.35.7-perf+ kernel
128-2-310 TPT
smartassv2
min: 122MHz
max: 710MHzQuadrant 734 pont
AnTuTu 1515 pont
NeoCore 34.3FPS
Linpack 8759A gyári, hozzá adott 2Gb-os memóriakártyával mértem ezeket az eredményeket.
Mennyire számítanak ezek jónak? Többieknek hogy lett 900+-os Quadrant és 1600+-os AnTuTu eredménye?Hogyan teszteljem, hogy mennyit bír a procija? Húzzam fel mondjuk 710-re és ha x idő terhelés után sem kapcsol ki és indul újra akkor mehet feljebb? Melyik benchmark terheli legjobban? Mennyi ideig terheljem? A fentebbi beállítással és egy lépcsővel lejjebb a max MHz-től, amit a proci bír lehet hétköznapokon is használni a telefont?
Üdv
-
n_gy_k
aktív tag
Helló
Milyen hatással lehet a telepített rendszeremre, gondolok itt a játékokra pl (elvégre miattuk van ez az egész átírás), ha átírom a build.prop-ot ZTE-ről HTC-re? Vagy ezt csak szűz rendszerrel érdemes és az elején kellett volna?
Most jelenleg megy minden, de olvastam, hogy némely játékoknál jól jöhet.
Hogy tudom ezt megtenni? Én csak megnyitni tudom ezt a fájlt, szerkeszteni nem..
IA2 reborn, a benne lévő fájlkezelővel próbáltam, de csak a HTML Viewr-el tudom megnyitni, szerkeszteni nem.
Köszönöm a segítséget!
Üdv
-
n_gy_k
aktív tag
Hali
Frissen telepített rendszer után vagyok, IA2 reborn, update plusz a TomG féle kernel fel van telepítve.
Sikerült át partícionálnom rendesen az SD kártyát.
Telepítés után:
A Beállítások / SD és telefon memória fül alatt az EXT partíció 457Mb-ból 423Mb szabad, de mintha, úgy emlékeznék, hogy szűz rendszernél is ennyi lett volna.Lehet, hogy nekem nem teszi át automatikusan az SD-rel?
Természetesen be van állítva és engedélyezve is, hogy az SD-re települjenek a programok.
KÖSZÖNÖM!
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
apeelme #14426 üzenetére
Hoppá!
Ezt ide elfelejtettem kiírni, igen az IA2 reborn van fent és azt a kernel-t tettem fel, amit az általad elmlített fórum első hozzászólásában javasoltak 2.6.35.7-perf+ TomG.
Valószínűleg nem ezekkel a frissítésekkel voltak fent igen, csak gondoltam hátha. Akkor megpróbálom, amit ajánlottál, köszönöm a segítséget, legalább akkor át tudom partícionálni az SD-t is.
-
n_gy_k
aktív tag
Grr lejárt a limitem..
Az első 20% ilyen gyors utána lelassul, ha nem használom olyan, mintha nem is merülne a telefon, ha csak telefonálok, SMS-ezek akkor szintén alig merül. Ellenben ha elindítom az egyetlen játékot, ami a telefonon van a Fruit Ninja-t akkor nagyon hamar le tudja meríteni a telefont 10 perc játék 15-20% is akár. Utána megnéztem a futó alkalmazásoknál és ott nem maradt benne semmilyen program. De ez igaz pl, ha Youtube-on zenét játszok le neten arra is.
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
apeelme #14420 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Tehát, ha megnyomom a Power gombot és utána elkezdem nyomogatni a többi gombot akkor nem történik semmi. Tehát csak a Power gomb megnyomására reagál a telefon.
Remélem erre gondoltál az altatás alatt..
Szerk.: Még annyit hozzátennék az előbbi hsz-omhoz, hogy természetesen az új rom feltelepítése után teljesen lemerítettem, majd teljesen feltöltöttem a telefont és akkor találkoztam először azzal, hogy 10 perc szinte semmittevés után (beállításokat néztem át) 81% az akksi szinje. A feltöltés alatt be volt kapcsolva a telefon, nem tudom ez számít e valamit..
-
n_gy_k
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam az előttem lévőktől is, hogy nagyon merül a telefon az új rom óta.. Nos ez nálam is így van! Akinek hasonló problémája van/volt az megtenné, hogy beírja ide, hogy melyik app volt a ludas? Nálam legújabb recovery, az első hsz-ben ajánlott kernel, és a rom frissítése is fent van. Az általam telepített programok: 3G Watchdog, BpMenetrend, Chainfire 3D, eBuddy, Flashlight, Fruit Ninja, Opera Mini, Shazam. Nincs bekapcsolva alapból se a WiFi, se a mobil adatkapcsolat, nincsen engedélyezve a programoknak, hogy a háttérben használják a netet, nincsen élő háttérképem, lényegében a szűz rendszerre tettem fel a fentebb említett programokat és letiltottam mindent, ami szívhatná az akksit. Ha nem marad más akkor megpróbálom én is azt, hogy egyesével telepítek fel mindent és közben figyelem miként változik az akksihasználat, de az előző rendszeremnél (Froyo 2.2, gyári telenor által kiadott verzió) is fent voltak ezek az app-ok és még sok más és ilyen problémám nem volt.
A gyárilag telepített programokat miként tudom eltávolítani? Gondolok itt pl.: a Gmail-ra, amit én nem használok.
Az SD kártyát érdemes partícionálni? Nekem a rendszer 128-2-310-re van partícionálva, próbáltam az SD-t is, de nem sikerült, ha jól emlékszem a leírásban egy Partition Mini Tool nevű alkalmazást javasoltak, hogy azzal próbáljam meg, de sajnos nem találom a leírást, ami alapján próbáltam. Az volt a probléma, hogy végigcsináltam mindent, 300Mb a programoknak FAT32-re, a többi pedig ext2-re partícionálva, de miután ezt megcsinálta az XP nem láttam egyik partíciót sem, csak kiadta, hogy cserélhető lemez és egy piros kérdőjel fogadott, majd megpróbáltam újra, de akkor a programok partíciót láttam és a másikat nem, így nem vesződtem vele tovább. Tudnátok adni egy link-et, ami alapján meg tudom csinálni? Az akkori leírás alapján nem láttam tisztán, hogy ennek mi lenne a haszna, megfogalmazné ezt nekem valaki?
Huhh kicsit hosszú lett, remélem nem voltam túl fárasztó, ha valaki venné a fáradtságot, akkor előre is köszönöm a segítségét!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest