Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz DJGABI #19449 üzenetére

Hey Dj! Sajna semmi okosat nem írtál. :(
    Tudod mit jelent az általánosítás????? Na pont nem azt hogy leírom, nálam hogy viselkedik. Sima alap akksim van, tavaly januári. És mióta megy a CM 100Mhz-en??? Én nem állítgatok rajta semmit se le se föl, minden mindig alapon megy, ahogy a Romokban alapból állítva van. Nemtom mióta vagy itt, de jópáran linkeltek már "soknapos" akkuidőket CM7tel, volt vkinek vmi 7-7,5 nap is (az most tök mind1 ilyen szempontból hogy ennyi idő alatt mennyit használta a telefont mikor vkinek akkor is lemerül 8-10 óra alatt ha hozzá sem nyúl)
    Ez a bekapcsolt kijelző mánia meg nem igen értem hogy miért megy? Ha reggeltől esetig telefonálok akkor nem kell merülnie mert nem volt bekapcsolva a kijelző? Vagy ha zenét hallgatok akkor se kell merülnie mert szintén nem volt közben bekapcsolva a kijelző? De ha már kijelző... múltkor írtam hogy 4 óra 20 perc körül volt a 2. vagy 3. nap este, majdnem 20% szuflával még az akksiban (de előtte soha nem néztem, mert számomra értelmetlen, nekem nem úgy kell a telefon hogy a kijelző menjen, hanem, hogy minél tovább bírja úgymond készenlétben, tehát elérjenek vagy én hívhassak bárkit, mivel még mindig TELEFONNAK hívom ezt a kütyüt (meg asszem mások is), bármit is tud vagy nem tud.
    Ha ezzel játszanék folyamat vmi gagyi, "fosch" játékkal vagy egérmozinak használnám, akkor természetesen nekem se menne 3-4 napig az biztos, de gondolom számodra is egyértelmű volt, nem lett volna szükséges leírnom.

Asszem inkább halgass, és csendben örülj az épp használt Romodnak (én is örülök az általam használtnak) Pá

Új hozzászólás Aktív témák