Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike007
csendes tag
-
Petike007
csendes tag
Na Sziasztok!!Lenne egy nagy kérdésem!!! Felraktam a Zone Alarm Security 65...X verzióját lényegtelen melyiket,frissítem alap beállításon hagyom a cuccot!! NA és aza problémám hogy amikor a ZA fut fennt wok neten és MSN-ni szeretnék nem látom a partnereim képét ha küldenek smylit aztsem látom, ha küldenek egy file-t nem tudom fogadni vagy ha látom is akkor fogadom de nem jön és ez így van ha én küldök nekik!! Ez tuti hogya ZA miatt van de nem tudom azt beállíatni hoyg ezt ne csinálja,IM Securitybe se meg Program Controlba se hiába allowolok mindent nem jó ugyan ez van!!Tuti a ZA miatt van mert msot más tűzfal van fennt és annál nem csinálja ezt!!!
KÉRLEK sgítsetek mit hogyan csináljak!!!!!!!!!!!!!! ELŐRE IS KÖSZI!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest