Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
venom8888 #7614 üzenetére
Mert a videó feltöltője elérhetővé tette a fordítást, valaki lefordította a címet, és bekülte, a feltöltő elfogadta, a youtube algoritmus meg nyomja...
Mondjuk most tudatosult, hogy mióta angol nyelvű rendszeren (win10), rendszer miatt angol nyelvű böngészőn (ff) youtube-ozok, ilyenekkel nem találkozom, így ha ennyire zavar, akkor ezeket tudom ajánlani. -
-
válasz
venom8888 #6049 üzenetére
Nekem is volt egy időszak amikor a hosszabb, nagyobb méretű videók nem töltődtek pár perc után és megálltak, de nem jöttem rá miért. Belehalt ha bele tekertem, nem tudta folytatni satöbbi. Símán lehet szolgáltató is, nem jelent semmit hogy hány megabites, attól még lehet szar. Nálunk 500-as Digi van de külföldre már nagyon fos a ping, óriási késleltetések vannak. De az is lehet hogy csak le van terhelve a háztömbben a hálózat. Senki nem fogja megmondani főleg a szolgáltató nem. Ha szerinted nem.a nettel van a gond és a gép is bírja akkor igazán nem látom miben is tudna segíteni a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- HiMedia lejátszók
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest