Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Engem érdekel! Egyszer én is belefutottam hasonlóba, de ott a 98 SEm ment fel.. Másik gépen felnyomtam a vinyóra, aztán raktam át. És utána tökéletesen működött.. Nem voltam net, illetve saját cuccaim közelében, ezért máig sem tudom, hogy memória, billy bácsi rossz napja vagy a világ általános nyomorúsága okozta, de még mindig működik (kb. 1.5 éve...)
Tiéd is rendesen megy így? Semmi ütköző hardvereszköz, újraindulgató xp, vagy hasonló? -
-
steve@prhw
őstag
Ha már legálisan megvetted az XP-t (
), akkor úgyis feltehetsz régebbi rendszert is... Nyomj fel egy 98SE-t például, az másik gépen installálva is működni fog. Csökkentett módban elindítod, eszközkezelőben mindent eltávolítasz, újraindítod és kész!
Az alapproblémára persze nem megoldás... BIOS-defaults visszatöltése megvolt? Hogy érted azt, hogy a grafikus felület nem jön be? A kék képernyő sem, amikor partíciót kell választanod, meg a licencet elfogadni...? (az ugye nem grafikus)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest