Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bazsimano #3752 üzenetére
Jól értem,hogy az a gondod,hogy nem tudod az ujjlenyomatolvasót életre kelteni?Vagy csak ujjlenyomatot nem tudsz hozzáadni?
Fogalmazz légyszi kicsit pontosabban.Theory66:
Ha 3,5-4 naponta töltöd,akkor nem is fog több összejönni,készenlétben (főleg 3-4 nap alatt) merül annyit,hogy 8-10óra SoT-ra nem lesz elég energia.
Nekünk max 1,5-2nap használat alatt jön össze a 8-10óra.
Én pl másfél naponta töltöm,aránylag magas fényerőn és elég aktívan,így szokott 8-9óra összejönni,ha kicsit lazábban gyötröm,akkor 9,5-10,5óra. -
hattrickuser
aktív tag
válasz
bazsimano #3606 üzenetére
eBay-ről: [link] fekete, standstone-t.
Gearbest-ről: [link] és [link]Oldman2
Legfőképpen az ára a negatívum, ha jól emlékszem 2.000 Ft körüli összegért lehet megvásárolni.
Sajnos az ébresztőóra idejének hibás megjelenítése az általa kirakott widgeteken is jelen van.
Volt eset, hogy a TeslaUnread is "cserben hagyott".
De összességében szépen testre lehet vele szabni a megjelenítést. -
válasz
bazsimano #3599 üzenetére
Szerintem nem lesz gond ha fólia nélkül kell használnod egy ideig.3 hetes a telóm,használom is,nem is óvom túlságosan,poros környezetben is rendszeresen használom,mégsincs rajta karc,sőt lekopogom még mikrokarc se,szóval nem hiszem hogy baja lesz míg a fóliád megjön.
Az ipaky tokokkal egy bajom van,hogy a műanyag keret szerintem nagyon gagyi.Szvsz fogásra olyan semmit érő műanyag,a festése is a 2 filléres.Összességében jó tok,nincsenek sorják,illesztési pontatlanságok,a kivágások is pontosak,de én mégsem szeretem. -
norbert400
tag
válasz
bazsimano #3520 üzenetére
nem általános jelenség hogy pixelhibás, csak egy writeonly felhasználó próbált itt feleslegesen okoskodni, azóta lett úgymond talán jogosan divat megemlítve hogy nem pixelhibás a készülék.
persze most épp van egy komment, megesikprogram segítségével meglehet állapítani.
ez a verzió nem támogatja ha jól rémlik.
lehet, pl a puremobiltól. De én ilyen ratyiktól nem vennék semmit. persze biztos van más is aki árulja de mástól se vennék.
Általános jelenség hogy ebayről megveszik 300ft értékben és értékesítik a 10x áron, ha ez téged nem zavar akkor igen, gyorsan hozzátudsz majd jutni."És akkor az amoledet szidják..."
ja csak hogy a tied gyári hibás, míg az amolednél maga a technológia miatt jelentkezik ez.
-
válasz
bazsimano #3520 üzenetére
Nekem lehet hogy csak szerencsém van,de eddig soha nem kaptam olyan telót aminek valami hibája lett volna,a Note 4-em is perfekt.
Vagyis csak majdnem!
Dead pixel tesztnél,a sötét szürke képen kezd látszani az értesítési sáv beégése,pedig nincs 1 hónapos a teló.Sokkal sötétebb az a sáv és kivehető az akku jelzés is...
És akkor az amoledet szidják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest