- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Én az 1s-emet hagytam el februárban. Mielőtt véglegesen sikerült elhagynom, előtte már otthon párszor kifordult a kapszula a gyári karpántból, de akkor mindig vissza tudtam rakni. (Tavaly májusi az 1s, tehát nem volt egy éves se és ezek szerint már így kitágult a karpánt) Viszont egyik alkalommal utcán, kabát volt rajtam és gondolom tehettem egy véletlen gyors mozdulatot (ezt csak sejteni vélem) mert otthon mikor vettem le a kabátot, akkor csodálkoztam rá, hogy a karpántból hiányzik a Band. Azóta már rendeltem egy újat, de sajnos még nem érkezett meg, elvileg április 9-én fog lejárni a határidő és akkor írok is a Gearbestes eladónak, hogy csináljunk valamit, küldjön újat vagy fizesse vissza az árát, de ez így nem kóser, hogy február óta várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest