-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Tedd fel a kínai patchelt firmwaret, leírás/firmware az összefoglalóban. Openwrt szerintem nem éri meg, gui szebb meg több az állítási lehetőség, teljesítményben viszont gyengébb.
-
Rick4
félisten
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Értem, ezért is írtam, hogy érthető a dolog... Igaz, én nem vagyok félős, mert ha villanykörtén keresztül törnének, az kicsit nehezebb, mint egy sima androidos linken, fertőzött alkalmazáson, amin ugye mindenki érintésmentesen fizet, szóval az a vonal kifizetődőbbnek tűnik.
De biztos van olyan perverz észak- koreai, aki a villanykörtén keresztül próbálkozik, szóval jobb az óvatosság. -
Rick4
félisten
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
És mindezt google szervereken, mindenféle itthoni eszközökön keresztül beszéljük, és fogalmunk sincs, hogy tudják, mikor mit ettünk, milyen alsógatya meg póló van rajtunk.
A sávszél kérdésre ott a QOS, vagy ha nagyon akarod, be kell rakni a 2.4-es eszközöknek egy 5 ezer forintos tp link routert, és kész. Ebből a szempontból érhető a külön háló, viszont szerintem ez itt nem működik.
-
dchard
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Ha ezt szeretnéd akkor egy rádió, két BSSID és AP szeparáció a megoldás, nem egy külön rádió. Bár hogy ettől mitől lesz a hazatelefonálós kínai kütyüd biztonságosabb, azt nem nagyon értem...
-
Rick4
félisten
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Miért kell nekik külön hálózat?
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89