- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
Topikgazda
válasz
blasi20 #7107 üzenetére
Ha mindent a leírás szerint jól csináltál akkor reset után nem maradhat 1.0.17-en. Valami biztosan kimaradt.
Miért nem az összefoglalóban található 2. Gyári patchelt firmware szerint csinálod? lényegesen egyszerűbb
Annyira fontos a miwifi app? Nem értem miért ragaszkodnak annyian hozzá, egy primitív adathalász szar
Akkor már miért nem az NSS openwrt fw-el próbálkozol? Jobb teljesítményt produkál mint bármelyik gyári fw verzió. Nem kell hozzá bdata-val sem szórakozni ami azért eléggé mélyvíz#7108 Doky1988
Gyári 24.10.1, tudom nincs HW-es gyorsítás de nem izgat túlságosan. A 800/200-as netet kábelen röhögve kihajtja izomból is, nálam ez a lényeg. A mobil eszközöknek sima netezésre több mint elég a 6-800mbit, sokkal fontosabb a megbízható működés ez pedig a hivatalos openwrt alatt adott.#7111ozono
Na pont ilyenkor érdemes elgondoldni a gyári fw lecserélésén... -
trance89
Topikgazda
válasz
blasi20 #7105 üzenetére
1.1.25-ből nem készített senki patchelt verziót. A ruszkik sem foglalkoznak már vele (az összes patchelt fw tőlük származik), szinte mindenki áttért openwrt-re köztük én is. Nem vagyok hajlandó 5 éves fw-t futtani a routereimen, xiaominál minden újabb frissítés csak kozmetikai javításokat tartalmaz. Első a biztonság...
Ellenben az openwrt nagyon látványos fejlődésen ment keresztül az elmúlt 2 évben amióta hivatalosan elérhető a routerünkre, erről leginkább dchard kolléga tudna nyilatkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest