-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Nekem az a problémám, hogy a két AX3000 vezetékkel összekötve is WiFi-n alakítja ki a mesh-t, de lehet, hogy rosszul értelmezem.
A DEVICES -> Mesh Networking Devices, ott a MiWiFi-RA82, viszont etherneten nem látom csatlakozva, csak 2.4G eszközként.Mondjuk a sávszél nem rossz az emeleten sem, csak szeretnék stabil, erős kapcsolatot, ezért eröltetném a vezetékes összeköttetést.
Ezt hogy tudom csekkolni? -
Laca0
addikt
Még nem vettem meg. Vásárlás előtt érdeklődöm (2db), hogy alkalmas-e arra, amire én akarom.
Van egy dual-wan router-em, amit nem akarok lecserélni (nem is lenne egyszerű).
Kellene 2 erős wifi AP és pont kapóra jön, hogy ezeken LAN port is van 3db. Nem utolsó sorban jól is nézne ki a tévé mellett.
Kábellel csatlakoznának a meglévő routerre, ezért érdekel a bridge és az AP mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazon Kindle
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Konteó topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest