- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Szia,
Én eleve azért vettem sok évvel ezelőtt, hogy lesz majd rajta openwrt. Aztán nagyon sokáig nem mertem felrakni, végül kb. egy hónapja mégis belevágtam.
És igen, tényleg annyi, hogy pontról pontra végig mész azon, amit a openwrt oldalán írnak.Amit én elrontottam:
- Véletlenül a snapshotot töltöttem le, mert valahogy az volt közelebb a leíráshoz. De végül is nem bántam meg, de ha újra kezdeném valószínű a stabil verziót tenném fel. A snapshot-ban egyébként nincs Luci (itt meg is ijedtem, de aztán könnyen fel lehetett rakni).
- Minden módon próbáltam elkerülni, hogy le kelljen szednem a routert a polcról, de egy ponton nem úsztam meg és mégis csak közvetlenül össze kellett kábelezni a laptoppal.De kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- IPhone 16 128GB gyári független 3 év jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest