Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby-007
tag
Köszi szépen, a wifi 5 kompatibili mód be van kapcsolva. A tegnapi nap nyugodt volt, nem szakadt le semmi. De igaz mivel át kellett helyeznem a meshbe rakott emeleti ax1800-at, ezért az kihúztam és azóta arra az előtte lévő 21 eszközből csak 3 csatlakozott vissza. MOndjuk ez sem jó, mert az emeleten 10 eszköz van aminek jobb lenne az erősebb jel. De egyelőre a HA alatt tegnap nem vált semmi elérhetetlenné. A hálózattal továbbra is küzdük, semmilyen módon nem tudom visszahozni ahogy a közpnti nyomtatást sem tudom létrehozni a nyomtató szerverrel.
AZ érdekes, hogy sambábal elérem a HA gépet a wines gépekről, illetve az egyik pc-n megosztott mappákat a tv-k látják a servio-val és az LG DLNA-val, valamint már a hálózati adapterek tilátas és újra engedélyezése után pl a minecraft-ban is létrejön a háló. De a win-es workgroup nem megy, látom minend gépen a másik gépet, de amikor árkattintok kijön a varázs üzenet. Most éppen ezzel küzdök.
Tegnap a face-en azt az infót kaptam, hogy gyorsabb ha ap módba teszem mint meshben használom a fenti routert. Viszont ap módban is ugyanúgy váltakozhat ha ugyanaz az ssid.
Én még nem mertem kipróbálni a 2.4 és 5 ghz egybemosását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest