Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
Akkor az osztrák posta honlapján a csomagkövetéshez kell beírni. Kérd el thomastól a tracking numbert azon részletesen látszik hol van most. Mivel ajánlott küldemény ezért valahol lennie kell, azt nem dobhatják csak úgy ki. Mindenesetre írj az osztrák postának hogy ez és ez történt ezen a kirendeltségen. Az meg hogy ha ő azt mondja kirakta akkor ott kell lennie. Ha nincs ott hazudik
-
kabanka
aktív tag
tuti nem ment vissza. Az hülyeség lenne. Jópár napig a postán marad. posta.hu -ba írd be a tracking numbert amit thomastól kaptál ha nem kaptál kérd el. Ott van a postán. Thomas meg nem valószínű hogy csak úgy küld még egyet mert a posta nem adja ki. Semmi köze hozzá, ha a tracking number szerint és az értesítő szerint is a postán van a csomag. Amúgy nem köteles kiadni a csomagot mert Thomas Ajánlottan adja fel, amit az átvevőnek a címzettnek kell átvennie és aláírnia is. Az első füles nekem is csak be lett dobva. Senki nem írt alá semmit, és ha valaki benyúl ellopja?
Magyar Posta....mi így szeretünk.
A helyedben felvenném a kapcsolatot a Posta központtal. Nem a kirendeltséggel.
A tracking number amúgy az értesítőn rajta van. Az az RE-vel kezdődik ha jól emlékszem.
Itt a szám: 06-40-46-46-46
Helyi hívásnak minősül. -
dani3l
őstag
Visszairt Thomas, hogy meg nem erkezett be a penz, azert nem küldte, de a vicc az, hogy utanvettel rendeltem. Mivel ugye a rendelesnel nem irta ki, hogy csak nemetorszagon belül müködik az utanvet, es gond nelkül hagyta kivalasztani, ma neztem, hogy az bizony nem fog menni.. Mindegy, elkertem a szamlaszamat, el is küldte, viszont csak a szamlaszamat, szoval ha valaki el tudna küldeni Thomas IBAN es BIC szamat privatban, akinek megvan, azt nagyon megköszönnem, nem akarok ezert megegyszer irni neki..!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest