Hirdetés
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Sziasztok!
Csak egy kerdesem lenne: Mennyiert lehet elpasszolni egy kb egy eves TD2-t? Hasznalva nagyon keveset volt, igy eleg jo allapotban van (mondjuk a csatlakozorol az aranyozas eleg hamar elkezdett lekopni..).
-
dani3l
őstag
Az a baj, hogy egyreszt ez osztak posta, masreszt az ertesitön nincs RE-vel kezdödö szam..
A levelet pedig az ügyfelszolgalat küldte, akik ezekkel foglalkoznak, tehat ha fölhivnam öket is valoszinü ugyanezt mondanak. Egyebkent az ertesitön 23.06. van, hogy addig tudom atvenni a csomagot, szoval miert is küldtek volna vissza, ott kellene lennie postan. Csak nem tudom, hogy most meg mindig ott lehet e vajon es csak ök voltak olyan balf@szok, hogy nem talaltak, vagy a postas rakta ki valahol.. Tegnap is bent voltam, aztmondta a faszi, hogy ott biztos nincs, de meg se nezte..
Irtam Thomasnak, meg elküldtem amit a posta küldött, kivancsi vagyok mit fog valaszolni, aztan legfeljebb bemegyek meg parszor a postara reklamalni.Postast meg ha elkapnam sem sokat ernek vele szerintem, kifizetni biztos, hogy nem fogja, ugyis azt mondja, hogy ö kiadta a postan, nem tudja, hova tünt..
Csak azt nem ertem, a postan mit tetveszkednek ilyenkor, tök egyertelmü, kin kellene behajtani, postas itthagyta az ertesitöt, hogy a postara vitte a csomagot, de ott nincs. Hogy hova keverte el az mar lenyegtelen ilyen szempontbol szerintem.. -
dani3l
őstag
En is ezt mondtam a postan a palinak. Mondom kihozta a postas a csomagot, tehat biztos nala volt.. Erre közölte, hogy ö nem tud mit csinalni vele, nem ö hozta ki. Meg amugy tök logikus, hogy masnap reggel küldtek egy levelet (amit valoszinü meg elözö nap delutan nyomtattak, ha reggel mar hozta a postas), hogy kerdezzem meg nem ment e vissza. Biztos fel nap alatt visszaert.. Mondjuk ritka nagy gyöker a postasunk, az mar többször bebizonyosodott, de azert vicc, hogy ott a bizonyitek, hogy itt volt (ertesitö ugye) es utana meg nem talaljak. Nekem tök egyertelmü, hol kellene keresni..
-
dani3l
őstag
Sziasztok!
Egy erdekes kerdesem/problemam lenne: Mult heten itt volt a postas a csomaggal, de mar nem voltam itthon es mostohaanyamnak nem akarta odaadni, ezert bedobott egy ertesitöt (amin egyebkent nem volt rajt, hogy sajat kezüleg kellene atvenni..) hogy a postan atvehetem. Mivel csak este kaptam meg, igy masnap delutan mentem be a postara erte, ahol közölte a pali 5 perc keresgeles utan, hogy sajnalja, de nem talaljak, elkerte a telefonszamomat, nyomtatott egy papirt rola, hogy eltünt, es azt mondta, majd ertesitenek. Masnap! kaptam egy levelet, hogy nagyon sajnaljak, de "intenziv kereses" utan sem talaltak a csomagot, vegyem fel a kapcsolatot a feladoval, hatha visszament.. Bementem a postara hogy most akkor wtf? aztan közöltek, hogy ök ezzel nem tudnak mit kezdeni, nekem kell szolni a feladonak, hogy ö reklamaljon a nemet postanal, hogy nem kaptam meg a csomagot..
Szoval az lenne a kerdesem, törtent-e mar valakivel hasonlo, hogy nem kapta meg a csomagot, illetve mit lehet ilyenkor csinalni? Most irok Thomasnak, hogy ez a helyzet, meg elküldöm neki a levelet, amit a posta küldött (amin egyebkent nincsen semmi azonosito vagy ilyesmi, ami alapjan tudni lehetne, milyen csomagrol szol..), aztan remenykedem, hogy elküldi ujra, vagy nemtudom.. -
dani3l
őstag
Visszairt Thomas, hogy meg nem erkezett be a penz, azert nem küldte, de a vicc az, hogy utanvettel rendeltem. Mivel ugye a rendelesnel nem irta ki, hogy csak nemetorszagon belül müködik az utanvet, es gond nelkül hagyta kivalasztani, ma neztem, hogy az bizony nem fog menni.. Mindegy, elkertem a szamlaszamat, el is küldte, viszont csak a szamlaszamat, szoval ha valaki el tudna küldeni Thomas IBAN es BIC szamat privatban, akinek megvan, azt nagyon megköszönnem, nem akarok ezert megegyszer irni neki..!
Üdv.
-
dani3l
őstag
Az mennyire normális, hogy a 17-én rendelt füleseket még mindig nem adták föl? Direkt néztem, akkor sem, meg most sem írja, hogy esetleg valamelyik nem lenne készleten, úgyhogy nem értem..
-
dani3l
őstag
válasz
InfiniteReality #667 üzenetére
-
dani3l
őstag
Azt meg tudom valahol nézni, hol tart a csomagom/rendelésem, vagy csak annyit, amennyit a mein konto alatt látok? Csak mert pénteken rendeltem, ha jól emlékszem, azóta az áll ott, hogy Ausstehend. Ez változik mondjuk ha föladják postára a csomagot vagy valami, vagy itt lesz amíg meg nem kapom, esetleg tovább?
-
dani3l
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy él-e még ez a kuponos akció, illetve ha igen, akkor még mindig a régi "KLANGFUZZIS" kód működik?
És még mindig a TDII/TDIII a legjobb választás?
Egy Sennheiser CX680i és egy TDII között vacillálok, szerintetek melyiket érdemesebb venni? Sennheiser kb 20 euroval drágább (feltéve hogy van még a kuponos akció), de mellette szól, hogy egyrészt jól néz ki, másrészt vannak rajta ipod vezérlő gombok. Viszont ahogy korábban olvasgattam azt sem dícsérik annyira, nem tudom, hangzásban mennyivel rosszabb, valakinek esetleg azzal van tapasztalata? Főleg edzéshez kellene egyébként és ~90%-ban hip-hop/rap zenéhez.
Valamint erről esetleg valakinek tapasztalat? Ez is egész pofásan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 6 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest