- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
paisacha
tag
válasz manu75 #73646 üzenetére
A legolcsóbb megoldás a hardveraprón megkeresni musztiii vagy jannid kollégákat - tőlük tudod a legolcsóbban megvenni az előfizetést.
A Game Pass-ban igen benne van már a Cloud opció is, így nem kell valóban letölteni a játékot - és ha sávszélesség megfelelő, akkor bőven jó egy stabil wifi kapcsolat is. Olyan 20 Mbit-et javasolnak minimum - nyilván ha 4K-ban játszana, akkor ennél azért nagyobb kell. Szintén javítja az élményt ha a wifi 5 Ghz-es...
További szép napot!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz manu75 #73722 üzenetére
Pénz és elvárások kérdése. Ha van pénzed egy komolyabb PC-re, akkor annak vannak előnyei a konzollal szemben. Ha viszont 200ezer körül vagy, akkor jobb a konzol. Lehetőleg Series X vagy PS5
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz manu75 #73744 üzenetére
Ebben szerintem a mérvadó a Game Pass lehet, mert ott sokmindent ki lehet játszani nem túl drágán. Talán a gép maga is előrelépés a PS4-hez képest, habár sok játékot még One formában futtatnak a legújabb Xbox-ok. Lemezlejátszó viszont nincs benne, így csak digitálisan fogsz tudni rá tartalmat vásárolni, ami nem feltétlenül drága, de ugye nem továbbadható.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
veterán
-
30z.Samu
félisten
-
persil
nagyúr
válasz manu75 #74762 üzenetére
Velem volt mar, hogy destiny2-ben pvp alatt, meg dark souls-ban boss-nal csereltem elemet, mert sosem nezem mennyit fog meg birni, ahhoz meg eleg sokaig birja, hogy megfeledkezzek rola.
Ebbol csak azt akarom kihozni, hogy tisztan latszik, mennyire nem macera a csere, 2 sec az egesz.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
thedivision2
aktív tag
válasz manu75 #90921 üzenetére
Én is SS-el kezdtem. FullHD-nál nagyobb felbontású kijelzőt semmiképp nem ajánlok, ha valamilyen szinten igényesek vagytok a grafikára. Nagyon sokszor még a fullHD-t sem éri el a felbontás. 120 Hz-et szintén el kell engedni SS esetében szerintem, mert ott még rosszabb a helyzet. Egy akármilyen általad választott 1080P 60Hz-es monitor jó lehet neked mellé, maximum 27 colon. Használtan az 50-60 ezres kategória bőven elég. Viszont ha terveztek a jövőben SX-re váltani, vagy mindenképp ragaszkodsz a magasabb felbontáshoz, akkor én nyugodt szívvel tudom ajánlani a 27 colos Samsung G5-öt, 1440P 144Hz, 100 ezer körül újonnan megkapod már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Óra topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest