Hirdetés
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Kaci84 #15012 üzenetére
-Lemez bàrmikor eladható.
-Multihoz Gold kell.
-Ha Netflix szerű jàtékelőfizetés kell, akkor GamePass. Ha mindkettő kell, màrmint Multi+Netflix szerű katalógus, akkor GamePass Ultimate.
-Nov10-től az Ultimate tartalmazza a Goldot, a GamePass-t, az xCloud-ot, a GamePass for PC-t, és az EA Access-t.
-EA Access olyan mint a GamePass, de abban csak EA jàtékok vannak.
-Csak a Play Anywhere címeket jàtszhatod Xboxon és PC-n, a mentésen osztoznak.
Ezek többnyire csak az MS címei, és csak a WinStore-os verzió. -
Wesder
titán
Tetris Effect is nyitócím lesz. Igazi system zeller.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #14994 üzenetére
Bíztató.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #14990 üzenetére
Menekülnek az emberek, az szép.
-
Wesder
titán
válasz
NeoCortex_ #14971 üzenetére
Szerintem még megérkezik, ha tudsz leadni rendelést.
-
Wesder
titán
Most fixàltàk. Hétfőtől 4 hét szabadsàg a lockdown miatt. Hogy örülök neki, ja nem...
-
Wesder
titán
Hétfőtől minimum 1 hónap lockdown nàlunk.
-
Wesder
titán
válasz
elder troll #14760 üzenetére
Szàndékosan lett fun, mert sokszor bohócot csinàlnak magukból.
-
Wesder
titán
Amúgy csomagpontra(nem automata) miért nem lehet kérni?
Itt németben simàn kihozzàk majd az SS-t a közeli töltőàllomàsra. Direkt oda kértem, hogy biztos àt tudjam venni. Otthon ez miért nem opció, ha màr KV-nàl nem lehet àtvenni? -
Wesder
titán
Amúgy szerintem nem sok az a 7k a P&C kitért. Nekem kettő is van itthon.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #14341 üzenetére
Nem a 16x-os filtering okoz ilyet, amit minden BC címre aplikàl az SS/SX?
-
Wesder
titán
Màr csak két hét és meghozzák a Serious Exet és a Serious Ass-t.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
Phil Spencer on GameReactor: When we say 'playing on Xbox' it doesn't mean an Xbox console. It means somebody who is logging in and playing a part of our ecosystem, whether 1st party or 3rd party. And it could be on an Android phone. It could be on a Switch. It could be on a PC.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
elder troll #14289 üzenetére
Nincs unlocked framerate a jàtékban, így nehezen tud 30-nàl többel menni.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #14283 üzenetére
Hàt egy RDR2-t 60fps-sel újrajàtszanék, az tuti pedig 2 végigjàtszàsom màr van benne.
-
Wesder
titán
MS valahogy mindig beletenyerel ezekbe buktàkba. Jó érzéke van hozzà. Sejtettem hogy nem lesz hosszú életű a Bleeding Edge, de màr július óta nem adot magàról életjelet a csapat, hogy csinàlnànak vele bármit is. Màrcius 24.-én jelent meg a jàték.
-
Wesder
titán
válasz
BomiBoogie #14162 üzenetére
Balkàni fillérerőszak.
Ha van mondjuk egy év Gold előfizetésed, és veszel egy havi Ultimate-et, akkor 13 havi Ultimate-et kapsz. 2 évvel 25 hónap, 3 évvel meg 36 hónap. -
Wesder
titán
Attól hogy kész a gép, nem jelenti azt, hogy a jàtékok fejlesztése is kész. Ez nem így működik. A PS5 devkitet sokkal hamarabb kaptàk meg a fejlesztők, mint az SX devkitet. Na és attól hogy van egy devkited, még a vàsàrlóknak szànt gépet be kell fejezned. MS a gépre fókuszàlt jobban, míg a Sony meg a jàtékokra. Ennyire egyszerű.
-
Wesder
titán
válasz
Baltazár123 #14116 üzenetére
Ha a rezgést, meg a ravaszokat nem akarja hasznàlni egy fejlesstő stúdió, ott baj van. Lesz hasznàlva mindkét funkció minden jàtékban. Ezek nem olyan felesleges baromsàgok, mint a gyro meg tapipad.
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #14051 üzenetére
Működik.
-
Wesder
titán
Visszatérve az SS-re.
Ugye mindig hangoztatva van, hogy konzolt az ex címek miatt veszünk. Nos ha az MS 22 stúdiója normàlisan megtudja oldani ezt a kérdéskört, akkor miről is beszélünk? Azért 22 mert a 23-ból egy az mobilos csapat, ha jól tudom. -
Wesder
titán
válasz
hadam98 #14018 üzenetére
Nem kell itt pànikolni, nem muszàj erre lépni semmit. Az Xbox csinalja szépen tovàbb a GamePass/xCloud építést, az ellen a Sony meg úgy sem tud/akar lépni semmit.
Ha megint elmegy 50 milla Xbox akkor a Series generàció is sikeresnek lehet tekinteni.
Nézd meg egy szar generàció utàn milyen invesztàlàs történt. Ne paràzzàl, nem lesz itt semmi gond. -
Wesder
titán
The Touryst 6K@60 lesz Series X-en. True Nextgen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest