Hirdetés
- Analóg fényképezés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Billentyűzet gondom van
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
beyruth82 #134664 üzenetére
Ha kettőt legyőzől, akkor jön a negyedik. Érdemes levinni a 3 karakter HP-ját, és egyszerre megölni őket, így a 4. egyedül marad. Van ott az arénában egy szemétkupac, érdemes körbetáncolni mert az Eldest támadása úgy nem ér el ha mindig a szemközti oldalt vagy vele szemben, illetve talán úgy megdobálni is megtudod, meg a fűrész is pont eléri.
-
Wesder
titán
Gondolom az Open Beta-ban se lesz Zombies.
-
Wesder
titán
The Xbox Tokyo Game Show 2024 Broadcast returns on Thursday, September 26.
Content from Xbox Game Studios, Activision, Blizzard Entertainment, and Bethesda + third-party, including games coming to Xbox Game Pass.
Asian Games in the Spotlight: The Xbox Broadcast Returns to TGS 2024 - Xbox Wire
-
Wesder
titán
MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics and Capcom Fighting Collection 2 are coming to Xbox.
Capcom: "We're happy to announce that after technical discussions with our partners at Microsoft, MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics and Capcom Fighting Collection 2 will release on Xbox One [BC to X|S just like with the PS4 version]. Both Xbox versions arrive in 2025."
-
Wesder
titán
válasz
markknight #134492 üzenetére
Ezt én nagyon jól tudom, de nem lehet megunni. Akkor is kell, ha az 1000. ugyanolyan DB játék lenne.
Azért "6" hogy inflálják a játszható karakterek számát. Máshogy nehezen jönne össze a 160+ karakter.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #134375 üzenetére
Akkor legalább nem kell letöltenem most.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #134372 üzenetére
Zombi mód van, vagy csak sima multi?
-
Wesder
titán
Just announced, massive updates are coming to Forza Motorsport in 2024:
• Spectate mode
• Drift mode
• Creative Hub and Share Codes
• New tracks: Sunset Peninsula and Bathurst
• A new way to get reward cars via the Challenge Hub
• Reward Cars also unlock able via multiplayer
• Select series and rewards from previous updates become permanent additions to the Builders Cup
• Additional weather customization options will be added to Free Play and Private Multiplayer
• Audio cues for car proximity radar
• Updates to Forza Race Regulations
• A new advanced ghosting system that predicts some of the most popular griefing incidents in Featured Multiplayer races
• Updated Edit Layer Tool for the Livery Editor. This will change the layer user interface to be more like Forza Horizon 5’s Livery Editor.
• and more -
Wesder
titán
Call of Duty: Black Ops 6 - Open Beta is now available to preload on Xbox. The beta is 32.4GB and the base game is 40.3GB so it's a 72.7GB download in total.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
darkstreet89 #134150 üzenetére
Visszautalták a 300ft-okat.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #134144 üzenetére
Be is volt váltva? Amiket én vettem ajándékba másnak, az megmaradt miután beváltották. A nem beváltott gift kódokat meg visszavették.
-
Wesder
titán
válasz
csuvicsuva #134077 üzenetére
Közben leesett hogy több ország azért van a listában, mert a VNP légitársasággal utaztam a közelmúltban, persze ettől függetlenül vannak ott idegen országok.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #134070 üzenetére
Köszi. Van ott minden is:
Kína
USA
Japán
Csehország
Brazilia
Ukrajna
Luxemburg
Indonézia
Canada
Török -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #134067 üzenetére
Ezt hol tudom megnézni? Dobsz egy linket? Kiváncsi vagyok hogy nálam mit mutat.
-
Wesder
titán
Olcsó na, meg roguelike, és az artstyle is tetszik. Preorder nyílván nem lesz, de ha a szokásos régiókban gombokért adják akkor megérheti behúzni.
Szerk.
"Azok csinázták, akik a "csodás" Callisto Protocolt..."Ezzel az érvvel, akkor a Talos Principle-t is tök felesleges lett volna anno megvenni, hisz a Seroius Sam-es csapat csinálta. Az sem a játékipar csúcsa.
-
Wesder
titán
Tegnap storeban láttam a coming soon játékok között, és szerintem behúzom majd.
Izometrikus Roguelike Hades-féle grafikával.Hades copy. -
Wesder
titán
válasz
markknight #134046 üzenetére
Nem jár többletmunkával a 60fps, ha már a kezdetek úgy készítik a játékot.
-
Wesder
titán
válasz
IntelKiller7 #134023 üzenetére
Várhatod, mert sose fog eltünni.
-
Wesder
titán
30fps lesz az Avowed. Innentől kuka, max megnézem PC-n.
-
Wesder
titán
Egy nagy bajom van a GameSir-rel egyébként. Nem kapcsolja be a konzolt, illetve ha kikapcsolom vele a konzolt, akkor kb 5mp után visszakapcsolja.
Nekem van valami rosszul beállítva, vagy kifogtam egy selejtet?
-
Wesder
titán
válasz
Dawide@axele #133965 üzenetére
Be.
-
Wesder
titán
Most ezek vannak:
-
Wesder
titán
válasz
markknight #133939 üzenetére
Nem, csak már megtapiztam mire fotózva lett. Sok a por, több helyen építkeznek a környéken.
-
Wesder
titán
Na, csak megvettem. 🤦
-
Wesder
titán
Én is várom hogy beessen GamePassbe a SS, mert lehet ingyen csak rápróbálnék. Lehet olyan a gameplay loop, ami engem pár órára behùzna. A Godfall-t is ezreztem meg tök jól szórakoztam vele, pedig az is nagyon le lett hùzva.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #133918 üzenetére
Gamescom arra jó, hogy kimész Kölnbe és helyszínen kipróbálhatod a demókat.
Hatalmas bejelentések nem szoktak lenni.
-
Wesder
titán
válasz
Wesder #133911 üzenetére
szerk. 2
Azt meg inkább nem is mondom hogy a kiadók aktívan dolgoznak hogy ezekben a régiókban ne is legyen nagyon olcsó kulcs. Pont a Kena-val jártam így. Előrendeltem 90 török líráért, másnap már 500-ért ment. Persze még így is olcsóbb, de már nem az a bomba ajánlat.
-
Wesder
titán
Szerinted én miről beszéltem?
Mondom megritkultak, nem pedig megszüntek. Néhány kiváltságos user tud még giftelni, de már nem az van hogy bárki bárkinek giftelhet ezekből a régiókból. Most azt ne kérdezd hogy mi alapján döntötte el a Microsoft hogy kinél marad meg a funkció.Szerk.
Meg ahogy itt meg otthon is, biztos ezekben a régiókban is van kinyomtatott digitális kód, amit megtudnak venni, amit aztán Gamivo-n meg társain eladnak. -
Wesder
titán
-
Wesder
titán
The Starfield: REV-8 update today also includes 40 FPS, 60 FPS, unlocked VRR frame rate and more visual settings for Xbox Series S (already available on Xbox Series X).
-
Wesder
titán
Microsoft’s new Xbox Game Pass Standard tier is now available to test for $1. Microsoft says it can be up to 12 months or more for day one g ames to come to Game Pass Standard.
-
Wesder
titán
Coming to Game Pass: Atlas Fallen, Core Keeper, and Star Trucker - Xbox Wire
• August 22 | Atlas Fallen
• August 27 | Core Keeper
• August 30 | Call of Duty: Black Ops 6 Beta
• September 3 | Star TruckerCities: Skylines, Control: UE & SnowRunner also coming to Game Pass Core.
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #133767 üzenetére
Nem vicceltem.
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #133735 üzenetére
Az önutálat nem vezet sehova, ezt te is tudod.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #133695 üzenetére
Nem kell annyira hasra esni a Dual Sensetől. Az egyetlen értelmes "upgrade" abban a controllerben a haptic feedback.
-
Wesder
titán
válasz
Fox Mulder #133687 üzenetére
Starfield lesz az, nem Forza.
-
Wesder
titán
Overwatch 2 | Season 12 is coming August 20.
Overwatch 2 is coming to Xbox Game Pass on September 17 with benefits.
• New Support Hero: Juno
• New Mythic Anubis Reaper
• New Core Game Mode: Clash
• New Battle Pass & Shop Skins
• Competitive Rank Reset
• Overwatch 2 x Warcraft Collaboration
• and moreEmbark on an Out of This World Voyage in Overwatch 2 - Season 12: New Frontiers
-
Wesder
titán
Forza Motorsport | Update 11 is now available.
• New Track: Michelin Raceway Road Atlanta
• New Feature: Logitech TRUEFORCE
• Multi-Class Series in Featured Multiplayer
• Replay Updates
• New Cars, Tours & Multiplayer SeriesForza Motorsport Update 11.0 Release Notes – August 12, 2024
-
Wesder
titán
Kena-t vette innen más is? 15.-én jelenik meg Xboxra.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest