-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1023
csendes tag
válasz bulikavagyok #35879 üzenetére
"...Én sem gyilkolom, illetve nem is játszok túl sokat, szerintem simán átlagos felhasználónak számítok..."
"...Egyébként nagyon fáradt voltam 10 óra COD-ozás után..."
Mind2t te írtad...most akkor? remélem érzed
-
nagyúr
Igen érzem, jó meglátás! Kicsit tényleg ellentmondásos, de most fordult ilyen velem elő kb harmadszor több mint egy év alatt. Összesen 107 órám van a COD-ban, tehát tényleg nem vagyok egy HC gamer. Forzában talán az voltam az első fél évben, de azt meg akkoriban többnyire kormánnyal toltam.
Mister_X: A COD-nál szerintem nincs "kontroller-gyilkosabb" játék egyébként..[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz bulikavagyok #35904 üzenetére
Irónia
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
nagyúr
Bocs, hogy ezzel fárasztalak Titeket, de mivel nem tudok aludni, gondoltam összeadom mennyit játszottam eddig a One-al (ha már így szóba került ) Egyébként régóta készültem erre, és mivel elég tanulságos, így ajánlom másoknak is. A Smartglass-en az Achievements-ből szedtem az adatokat.. Kb úgy saccoltam, hogy heti 6-7, de max 10 órát játszhatok átlagban, de sajnos eléggé mellélőttem.. 449 napja van meg a gépem, és ez idő alatt 928 órát játszottam, így kb napi 2 óra az átlagom. Viszont szerintem így nem teljesen reális a számítás, mert télen mindig sokkal többet játszom, nyáron meg szinte alig, és ebben a majdnem másfél évben pont benne van két teljes téli időszak, és csak egy tavaszi/nyári. De ettől függetlenül lehet, hogy mégis hc gamernek számítok, most már nem tudom.. Kíváncsi lennék mások eredményeire is.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz bulikavagyok #35908 üzenetére
Nyílván ebbe beleszámít a tétlen állapot a legtöbb esetben, nekem az első Dragon Age mentésem tíz órától indított, mert csak a prológust engedte végigtolni letöltés közben, utána megállt az első párbeszédnél,
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
EmThor
addikt
Rayman Legends lesz a márciusi GwG One-ra pletyka szinten.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Def26
félisten
Tököm ebbe a sok akcióba.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
gianni85
veterán
Egyébként lassan megcsinálok mindent single-ben a GTA5-ben, és lehet maradna a lemez a multi miatt, de akkor még Heist mód előtt szeretnék belejönni a témába. Itt mekkora csapat nyomja aktívan a GTA Online-t? Barátlistámat nézegetve játék közben nem igazán szoktam látni senkit játszani
-
1023
csendes tag
válasz bulikavagyok #35908 üzenetére
a diagnózis: az vagy átlagot kell nézni,nem azt hogy nyáron kevesebb,télen több.nem.átlag.az meg napi 2óra...mindennap 2órát nyomod.ez sok...én pl szombaton játszottam utoljára 1órát.
-
1023
csendes tag
válasz gianni85 #35925 üzenetére
de.ha minden nap 2órát nyomod az már hc gamerség.főzés-szakács hasonlat elég hülyeség ebben a témában.ha napi 2órát kosarazok attól még valóban nem leszek kosárlabdázó,csak nagyon szeretek kosarazni...és erre irányult a kérdése is: igen,nagyon szeret játszani.te meg nagyon szeretsz főzni.nyilvánt te azért látod ugy,hogy nem sok,mert te is legalább ennyit játszol.nincs ezzel baj,te így csinálod...de attól az még sok.
-
gianni85
veterán
Ha rossz hasonlat a főzés, akkor ott a tv nézés. Abból napi 2 óra sok? Az jobb, mint 2 órát játszani? Elfogadottabb, az biztos
Szerintem továbbra se HC gamer aki napi 2 órát játszik. Mellette a maradék 4-6+ óra szabadidejében élhet az ember társas életet, sportolhat is stb. HC lenne, ha majd az összes szabad idejét gaming-gel töltené.
Egyébként többnyire én is játszok napi 2órát, igen de közben jut minden más fontos dologra is időm. -
1023
csendes tag
válasz gianni85 #35927 üzenetére
1. a tv hasonlat is hülyeség ide találhatnál már vmi jobbat aminek kb értelme is van.
2. azt honnan veszed hogy 8órát dolgozik?honnan veszed h az átlag 8órát dolgozik?és hogy 8 órát alszik?
3. igen,nálad is sok a 2óra napi szinten.nem azt mondtam h ne játsz meg hogy bolond vagy ettől,le@arom mennyit játszol hidd el arról ment a beszélgetés hogy sok e. és SZERINTEM sok. -
RichieTri
senior tag
én is nyomom napi kb.2órát...úgy, hogy van mellette család/gyerek és sport(bringa).
és nem 5km.-t tekerek. hétköznap +napi 2 óra hétvégén meg plusz 4-5 óra bringa...sőt ha "hosszabbat" megyek akkor egész napra eltűnök és ettől még nem érzem magam HC bringásnaktermészetesen ezeket a feleségem is visszakapja, ez a tolerancia csak oda-vissza működik.
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
1023
csendes tag
válasz gianni85 #35930 üzenetére
utolsó kérdés: mi számít hobbinak (időre gondolok,nem tevékenységre)?mi az a határ ameddig vmi még hobbinak számít?mert szerintem ha MINDEN nap több órát csinálod,akkor az már nem hobbi.hanem rendszeres napi tevékenység...és akkor én meg itt zárom le az elemzést.további szép napot.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Szóval utoljára szombaton játszottál, akkor is csak 1 órát. Valamint a napi 2 óra játék már sok. Ehhez képest éjjel, és most kora reggel is itt vered a nyálad egy konzol topikjában. A sok kocka versenyzik, hogy ki a kevésbé kocka. Én nem játszok napi két órát (de csak mert hétköznap nincs nálam a box), viszont szerintem nem is olyan sok az. Meg miért ne lehetne a TV-zéshez hasonlítani? Vagy szerinted minden este a való-világ, barátok közt és stb. ökörségek bámulása értelmesebb dolog? De ha ezt így is gondolod, akkor biztos egy ilyen fórumon kéne ezt reklámoznod? Vagy teljesen sötét vagy, vagy csak simán trollkodsz. Helyesírásod alapján inkább előbbi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hardcore vagy sem, a lényeg, hogy túl sokat játszom. Nem ez a fő hobbim (legalábbis eddig ezt hittem), és őszintén nem is értem , hogy jöhetett össze ennyi óra egy év alatt. Bár amikor megvettem a gépet, rengeteget forzáztam (335 óra összesen -ebből szerintem max 50 óra az utóbbi fél évben), így ezért szerintem az utóbbi időszakban már jóval másfél óra alatti a napi átlag. De ez még mindig sok az én szemléletben, tehát azon leszek, hogy egy óra alá szorítsam.
gianni85: Szerintem nem rossz a tévés hasonlat. Én például nem nagyon nézek tévét, se sorozat, se valóságshow, se híradó, csak kb átlag heti egy film. Attól mindenképpen jobb a játék, mintha passzívan ülnék a tévé előtt és bámulnám a Való világot, vagy a Barátok köztet..
RichieTri: Nekem is a bringa a fő hobbim, tavaly is több mint 5000-et tekertem, de ha 20-as átlaggal számolok, ez sincs napi 2 óra sajnos..[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz gianni85 #35927 üzenetére
Ezzel osszegeztel mindent.. nem tudom minek erolteti. En hetvegen nem nagyon jatszok inkabb hetkoznap keso este melo utan baratok kozt es tarsai helyett, de ugyanugy sportolok rendszeresen hetkoznap heti 3-4x es van idom mindenre. Ha 2 hetente 2 orat jatszol, kar volt megvenned a konzolt es ha faj ha nem a tobbi hasonlat megallja a helyet. (telefonrol irtam)
Remelem nem a Legends lesz... nem ezert vettem meg learazva karacsonykor. Lassan nem szabad megvenni semmit sem..
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Hobbit nem az idő határoz meg, hanem a tevékenység jellege, hogy szórakoztat, kikapcsol. Tudom előre, megint nem lesz jó hasonlat, de akkor is... Ha minden nap reggel, este és minden étkezés után fogat mosok, és fogselymezek, akkor az napi rutin, de ha csak heti egyszer mosok fogat, akkor az már hobbi is lehet?
Viszont akkor itt ismerem be azt is, hogy nem vagyunk egyformák, neked sok a napi 2 óra játék, másoknak nem. De most őszintén mondd meg, azért tartod soknak, mert annyira nem kapcsol ki a játék (mint mondjuk engem), vagy mert nincs annyi időd rá (mint mondjuk nekem)? -
tunkiih
őstag
válasz RichieTri #35929 üzenetére
ezt hirtelen le is hagytam hogy tobb eve mukodo kapcsolatom van, mielott beolt hogy igy konnyu..
altalaban ezek a legnagyobb kockak egyebkent vagy csak faj neki hogy neki nincs jo idobeosztasa.. (latom gianni teis raereztel honnan fuj a szel ) az utolso kerdesed mindent elarul..
[ Szerkesztve ]
-
1023
csendes tag
Szerintem megegyezhetünk abban, hogy ilyen "vered a nyálad" és "sötét vagy" stílust én nem használtam.igaz? átmehetek ha gondolod ebbe az irányba, de nem gondolnám, hogy célravezető lenne.mindenki magából indul ki, szóval a sötétségből való kiutat meghagyom neked,talán menni fog...egyszer.
Véleményt lehet mondani egy fórumon (azt hiszem ebben is megegyezhetünk),még akkor is ha van akinek nem tetszik,vagy máshogy gondolja.
Ja és nem tudtam, hogy csak való világ,barátok közt és hasonló elmés műsorok vannak a tv-ben.Azt hittem vannak értelmesebb csatornák is,mint a discovery, nat geo stb stb.,de bocs akkor tévedtem. ne haragudj thierry -
1023
csendes tag
válasz gianni85 #35938 üzenetére
van időm,kikapcsol,szórakoztat,de nem érzem azt, hogy mindennap játszanom kellene.ennyire nem vagyok rákattanva erre.ez van,teljesen egyetértek abban, hogy nem vagyunk egyformák,én ezt így gondolom.
ja bocs az lemaradt 8-16.30ig dolgozok,szóval az időbeosztásom számomra tökéletes.köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
Őő, miért sok a napi két óra jáccizás este, akkor ha minden kötelességed elvégezted? Amúgy én is sokat nézem a Discovery-t és társait, imádom a csomagcsatás műsorokat és a hosszú szakállú autójavítós műsort(sajna nem emléxem a címére) + az onnan kiugrottak új műsora is jó, csak sajnálni lehet aki a tv nézést a BK-el azonosítja.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
haha teny es valo hogy
nalam is tobbnyire a discovery vagy a comedy megy, ha tevezek.1023: nezopont kerdese .. tobb friendem is 2 ezer ora korul van destinybe csak. na ott mar lehet beszelni errol.. de a 2 ora normalis idobeosztassal meg vallalhato ha ugy tartja kedve.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
Nem is rád gondoltam, értelmezd a szöveget. Amúgy meg, lehet olyan nője van, akit zavar ha játszik esténként én nem fogja a kezét az ágyban BK közben és azért kell leszorítani 1 órára, de ez már a létező legrosszabb ami történhet egy játékot szerető férfival.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
ez borzasztó és szenvedés. az ex asszony nagyon nem engedte,hogy játsszak. megmondta csak akkor játszhatok mikor nincs otthon. 5 hónapig bírtam ki,aztán költöztem. többet ilyen nőt nem vállalok be,akármilyen szép.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit talán szájbarágós, de szerintem érthető. Egyszerű dologról van szó, de akiket eddig zavart a Twitch tiltása, azoknak jól jöhet. Nézzétek át, próbáljátok ki, ha mindenkinek okés, akkor ez a hsz is meg majd ide topikba az oldalsávba.
____Akik rendszeresen szoktak streamelni biztosan tapasztalták, hogy az elmentett adások bizonyos részénél a Twitch különböző jogok miatt törli a felvett videóknál a hangsávok egy részét. Így a felvett anyagok többnyire alkalmatlanok a megőrzésre.
Akik továbbra is szeretnének rendszeresen streamelni, majd azokat a videókat elmenteni, de nincs külön Capture Card készülékük, azoknak itt egy lehetőség a videók megőrzésére az eredeti hangsáv megtartásával.
A művelethez nem kell más, mint egy számítógép internet eléréssel, valamint fontos, hogy legyen szabad hely a merevlemezen. Lássuk tehát a részleteket.
1.Töltsd le a hivatalos oldalról a VLC Media Playert!
2.Telepítés után indítsuk el a programot, majd a Nézet menüpontnál a Speciális vezérlőelemek menüt válasszuk ki. Ekkor a play gomb fölött megjelenik néhány extra gomb. Ezek után lépjünk ki a programból.
3.Töltsük le, és telepítsük a Livestreamert. A program oldalán csak ki kell választani, hogy a telepítőt akarjuk leszedni, vagy a betömörített fájlokat. (előbbi ajánlott!)
4.Miután települt a Livestreamer a Windows Asztalon hozzunk létre szöveges dokumentumot, aminek a neve start.bat legyen, és a következő sort tartalmazza:
livestreamer.exe twitch.tv/TWITCHUSERNAME source
A TWITHUSERNAME természetesen a saját Twitch nevünk legyen. Már ha persze saját streamet akarunk felvenni. De természetesen más nevet is megadhatunk, így ismerőseink játékát is felvehetjük, ha ők is streamelnek.
Ha mindent rendesen adtunk meg, akkor zárjuk be, és mentsük el a start.bat fájlt.
Ezek után nincs más dolgunk, mint elindítani az Xbox One-on egy stream adást, majd utána az asztalra létrehozott start.bat-ot is elindítani. Ha minden rendben működik, akkor elindul a VLC Player, majd láthatjuk az élő Stream adásunkat. Ezek után nincs más dolgunk, mint a Play gomb felett látható Piros REC gombra rányomni, és már el is indult a felvétel. Ha nem akarunk több anyagot felvenni, akkor újra megnyomjuk a piros REC gombot, így a felvétel befejeződik, akár be is zárhatjuk a lejátszót.
A mentett fájlokat alapértelmezetten a Dokumentumok mappába teszi a Windows, innen bárhova áttehetjük. A fájlok ezek után bármelyik videómegosztóra feltehetőek (YouTube, Vimeo, stb.) nem kell attól tartani hogy Twitch letiltja a hangsávot.
Remélem néhány embernek segíthettem ezzel a leírással.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest