-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
válasz ForRedGlory #36901 üzenetére
+ Amennyiért liveon meg lehetett venni ~ 10800 ft, szerintem annyit simán megér.
Xr
-
norbi2010
őstag
Valaki nem akar 9 körül GTA-ban Heist-t játszani? Egyet sem játszottam még, szóval az elejétől kezdenénk.
-
Rage47
veterán
válasz ForRedGlory #36901 üzenetére
ah de én úgy terveztem hogy végigjatszom a singlet és örökre elfelejtetem mert nem kell egy ilyen bf4 kieg.
-
Donibrasco
tag
válasz Donibrasco #36905 üzenetére
Hol vagy Norbo???
-
Lefty
addikt
Na vegigvittem a Shadow of Mordort, nekem nagyon bejott.
Viszont a vegere mar egyaltalan nem volt kihivas semmi, folyamatosan csinaltam a mellekkuldeteseket, igy mire mar komolyabb utkozetek voltak mar egyszeruen erinthetetlenne valtam, persze igy is nagyon elvezetes volt. Osszegyujtottem minden cucmot, megcsinaltam mindent, most johet a DLC[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Nekem valamivel több mint 39 óra volt, de én is nagyon élveztem. Lord of the hunt dlc nekem kész, most kezdtem nemrég az utolsót
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vonSux
őstag
pletyka. ki tudja....
-
Def26
félisten
Jön a bf hardline témás xbox one. [link] Tudom sokaknak szarfos, de hátha van még jóérzésű játékos aki nem csak a színes habos babos szaroknak örül.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
cyberkind
félisten
Erről a BF hulladék Hárdlájn gépről jut eszembe, hol lehet venni matricát a gépre?
-
appleGjuice
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha pl. UK storeból veszek valamit és a régiót utána Magyarországra valtom, elérhető marad, amit vettem?
-
-
cyberkind
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Final Fantasy Type-0-t tervezi valaki megvenni?
Live-Die-Respawn
-
vonSux
őstag
válasz woodbear #36936 üzenetére
Kinek mi. Nekem pl az alapgép csillogó műanyag felülete nem, hogy elegáns, inkább bazári. Eddig ez az gép tetszett a legjobban (minusz matricák és minusz játék )
A lehetséges új kontroller meg kifejezetten az fps játékosoknak kedvezne (lehet, hogy lesz benne egy kisméretű billentyűzet meg egér a win 10 miatt érkező pc-s arénákra gondolva ), persze mindez csak bőven pletyka egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Azt tudja valaki hogy van e mód kijátszani a régiózárat xbox one-on, hogy már 17-én elinduljon a hardline? Köszi
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
godzsy2
senior tag
Hja, a mostani egy nagy rakás fos az FPS játékokra. Az öcsém napi szinten szidja az XO kontrollerét, hogy hogy tudták így elk*rni a 360-hoz képest. KontrolFreek nélkül konkrétan semmit nem ér az analóg része. Ha igazak a pletykák és bejelentik ezt az "új" kontrollert az E3-n, akkor tuti drágább lesz a sima kontrollernél. Hát akkor az MS bssza meg az anyját... feltéve, ha nem fogja ingyen kicserélni az XO alap kontrollerét erre az újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest