Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xirtam

    veterán

    válasz ldave #2233 üzenetére

    Én sem akarok állást foglalni. Tök mind1 , hogy az ember min játszik. Xbox, PS, vagy PC, vagy tablet. Gamerek vagyunk mindannyian. Az viszont nem fog jót tenni a piacnak, ha az MS átengedi ezt a generációt a SONY-nak. . ..

    Oké, a STEAM se egyik napról a másikra lett sikeres. SŐT! Az elején ugyan olyan rágalmat kapott mint az Xbox ONE! Az ember ilyen, utálják a változásokat. De idővel még is rájönnek, hogy okkal történnek a dolgok. Mára a STEAM az egyik legjobban működő rendszer. Én imádom. És örülök a sikerének. Én a digitális eladást sem utálom. Hiába vagyok pedig boltos. Mert szerintem maximálisan elfog férni egymás mellett a kettő. Csak úgy ahogy a rendes könyvek és az ebook.

    A Microsoftnak sokkal bevállalósabnak kellett volna lennie. És értelmesebben kommunikálni a gamerek felé. A SONY-nak éveken keresztül nem sikerült ez. Most egy új céggel dolgoznak a marketing területén és közel fél év alatt olyan előadásokat kapott a nép amit bekajált.

    Pedig senkinek nem tűnt fel, hogy a SONY az E3 konferencián ugyancsak elkezdte a TV, SPORTS, TELEVISION, kifejezéseket használni. Csak azt már mindenki magasról lekakantotta. Mert addigra megették a blődségeket. Plusz azt se felejtsük el, hogy semmi , sőt 0 innovációja nem volt a SONY-nak. A PS4-el kapcsolatosan végig az Xbox ONE kifigurázása volt a téma. A prezentációjuk fele arról szólt, hogy az MS mit fog csinálni a SONY meg mit nem.

    Engem csak az dühít fel a mai napig. Hogy az Xbox reval-on mindenki fikázta az MS-t. Pedig tökéletesen fel volt vázolva, az amiről szólt. Azaz az Xbox ONE mit fog képviselni. Majd ahogy ígérték E3 a játékokról fog szólni. Ugyanis évről évre gagyibb , szarabb, eladhatatlanabb lett az E3. Hiszen 0 tartalommal bírt. Erre az MS fogta és tényleg csak a játékokról szólt. Míg a SONY a PS4 bemutatón elsütötte a nagy durranásokat. E3-on meg szintén ugyan azt kaptuk csak csiszolva és megmutatták a gépet.

    Csak hát itt jön az amit mondtam. Xbox bemutató vs. PS4 bemutató. Sokaknál már itt eldőlt. Mert annyira értelmetlenek hogy azt felfogják miről is szólt az MS bemutatója. És távol álljon tőlem hogy pártot fogjak (ez amúgy az egyik legnehezebb dolog számomra. hogy pártatlan legyek. Pedig KÖTELEZŐ) De a Microsoft E3-as prezentációja kenterbe verte a SONY-t. 0 KINECT magyarázás volt. 0! Nem erőltették mint eddig. Nem akartak világot megváltani. Bemutatták az eddig is jól fogyó legnagyobb és leggyorsabban növő BRAND-et. Ami a FORZA! És több tucat játékot ami szintén jók lesznek (csak ugye mindent fikázni kell, csak úgy ahogy a BF4 elindulási bakiját, de a PS4-en lefagyó AC4-ről senki nem vinnyogott. ami konkrétan 30 fps sem volt) Profin volt prezentálva hogy a KINECT-et amerika egyik legnagyobb tech oldala mutatta be. Nem TV spotokkal reklámozták mint az első generációs kinectet. Hanem technikailag bizonyították, hogy olyan lesz amilyennek lennie kellet volna az első kinectnek. Csak hogy akkor ott nem tudták megoldani abban az árfekvésben.

    Én ősszintén szólva nem féltem az Xbox ONE-t. Ha kezdetben lemaradása is lesz eladásilag a PS4-el szemben. Én még is úgy vizionálom, hogy a PS4-ről fogunk még csúnya dolgokat hallani, olvasni megjelenés után. Ami nem pozitív lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák