Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • here

    tag

    Sziasztok.

    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Két éve vettünk egy one s-t. Most csatlakozott hozzá egy one x. Megcsináltam a homolást. One s a home gép.
    Az x csatlakozik is, de elég rapszodikusan. Valamikor elsőre megjelenik minden játék (a telepíthetőekre gondolok amik az s-en is vannak), valamikor csak akkor, ha profilt váltok az x-en párszor. Illetve olyan is van, hogy látszólag minden rendben van, de nem indul a játék és kéri, hogy vegyem meg, vagy rakjak be lemezt. Időnként pedig játék alól is kidob és onnantól mintha nem lenne home-olva a gép.
    A network ellenőrzésnél minden szolgáltatás elérhető van, viszont double NAT hibát ír ki. (double NAT volt az s-en is, de ott ment minden rendben) Ez okozhatja?
    A hálózatom: Digi net, talán ezres, de nem tudom, mert most valamit mókoltak. Eddig az alap volt.
    Beraktak egy eszközt ami bridge módban van. Utána az én routerem következik egy Asus rt-ac57u (Alap beállítások, ahogy a varázsló beállította), erre van kábellel kötve az x. Az s wifi-n csatlakozik.
    Az hivatalos oldalon ami van leírás a double NAt hibához az semmit se segített.

    Kösz a segítséget.

    Ui: 40+-an csatlakoztam a táborhoz, előtte PC. De most teljesen elvesztem a Battlefield 1 multiban. Már amikor nem a gyerekek nyúzzák a gépet. Azért heti kétszer operation van, ha összejön. De amikor a meccsből kivág a gép...azt az érzést nem írom le.... :)

    [ Szerkesztve ]

    A google a barátom....az egyetlen....

Új hozzászólás Aktív témák