- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
moltam
tag
válasz
andrew-msi #37805 üzenetére
Ezek undo.bin fájlok, ha vissza szeretnéd alakítani. Hddss.bin-nél csak a meretet kell nezni, es majd jol rakd el a sajat undo fajlt mert en is tonkretettem egy hddt mert elvesztettem az undo fajlomat es letoltottem egy pont olyat, de nem lett jo.
-
moltam
tag
válasz
patex1983 #37585 üzenetére
Az install lemezt telepítsd fel egy 16 gigás jófajta pendrivera, a play lemezt pedig a HDD-re. Így 2 helyről fog futni a játék, szóval nem lesz gond a teljesítménnyel, a lemezt pedig csak az induláskor pörgeti fel, játék közben elhallgat.
Én is így játszok vele. Lehet fordítva is, de én az installt javaslom a pendrivera, mert azt biztosan optimalizálták rá.
-
moltam
tag
Most nézem hogy régebben volt Deezer alkalmazás a boxra?
Elég aktív Deezer felhasználó vagyok telefonon tableten, milyen kényelmes lenne a boxról hallgatni a zenéimet!
Nem tervezik majd újra kiadni? Vagy azért került le mert rossz volt?
-
moltam
tag
Nos, vettem egy DVI-HDMI kábelt, tökéletesen működik, a jackes AV kimeneten pedig gond nélkül kijön a hang, akár egy mezei Jack-Jack kábellel is.
-
moltam
tag
Köszi mindenkinek, akkor holnap veszek egy DVI átalakítót és kipróbálom.
-
moltam
tag
válasz
MasterMark #37307 üzenetére
E-hez nem találok ilyet csak FAT és Slim típusokhoz.
-
moltam
tag
Sziasztok!
Van egy E boxom, eddig egy 24 colos monitor/tv-re volt kötve HDMI-n, ott ment a hang is, a tv-ből pedig jacken az erősítőbe.
Került hozzám egy 32 colos régebbi LG tv, ami csak HD Ready 720p, és nincs rajta HDMI, viszont DVI van. Ha vennék egy DVI-HDMI átalakítót átmenne a hang is? Ha nem, Akkor hogy tudnám megoldani? Képes a boxx arra hogy HDMI-n tolja ki a hangot és AV-n a hangot?
-
moltam
tag
Vettem egy gyári Play and Charge kitet, most látom csak hogy NiMh cellák vannak benne? Ezen nagyon leakadtam. Most már értem hogy miért van sok olyan visszajelzés hogy hónapok alatt kuka lesz az akku, gondolom töltögetik mint a jól megszokott líthium akkukat. Én teljesen abban a hitben voltam hogy ilyen felhasználásra Li-Ion kerül bele. Szóval akkor meg kell várnom még lemerül csutkára és felrakhatom tölteni, de nem húzhatom le míg fel nem tölt teljesen ha hosszú életet szeretnék neki.
Akkor már inkább lehetne a neve Play until the battery dies and charge it fully kit a neve. Nekem teljesen életszerű az hogy mondjuk félig van az akku, de tudom hogy kell majd sok játékra, rádugom, és mikor eljön a játék ideje lehúzom. Na ezzel akkor ezt el lehet felejteni.
-
moltam
tag
válasz
MasterMark #36648 üzenetére
A ki és bekpcsolások száma 41000
-
moltam
tag
válasz
MasterMark #36626 üzenetére
Ránéztem S.M.A.R.T.-ban, a load/unload cycle 646 ezer.
Kondíció 100%
-
moltam
tag
Valakinek van tapasztalata a módosított WD vinyókkal kapcsolatban? Az Intellipark miatt aggódok ami a hdd-be van építve. Néha hallom hogy kattan egyet. (leparkolja a fejet, majd egyből vissza is húzza). Odaszorítottam a fülem a konzolhoz kikapcsolás közben, és úgy hallottam mintha párszor újból felpörgött volna a HDD. Szerintem ez eléggé gyalázza a HDD-t, nem tudom hogy PC-ben hogy viselkedett, nem hallgattam soha sem. Az lenne a legjobb ha a konzol műküdik, a HDD is folyamatosan megy.
-
moltam
tag
Forza 4, content DVD pendrive-ra telepítve, play dvd a meghajtóban, hozzá adott 2 DLC letöltve.
Autóválasztásnl és a menüben is gyakran kiírja alul h mentés és addig fagy a játék. Belépek egy adott márka autói közé, majd visszalépésnél ment és fagy pár másodpercig.. Minden autót nehéz így végignézni.
Mit tegyek?
-
moltam
tag
Sziasztok!
Friss Xbox tulaj lettem, és szeretnék barátot hozzáadni. A gamertagot felvettem, de erről a másik fél nem kapott értesítést. Mikor ő adja hozzá az én gamertagomat, akkor azt írja hogy már a barátlistáján vagyok, pedig nem
Mit kell tennem?
-
moltam
tag
Sziasztok!
Egy sima 4Gb-os készülék mennyire lehet jó vétel? Újonnan venném. Lehet utólag merevlemezt beletenni? Ha nem lehet akkor a megvett játékokat DVD-ről játsza és a 4Gb tárhelyre a mentéseket pakolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest