Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha erre a csodálatos oldalra valaki Facebook-al lépett be, hogyan tudja törölni a profilját? Mert az a gáz, hogy FB-n az egyik fő címemre változtattam át pár hete a mail címemet, és erről megfeledkezvén próbáltam ki ezt a hi5-nek nevezett közösségi csodát...
Ugyanúgy jártam vele mint a Badoo-val... email címemre jelszót nem küld ki, új email címet nem enged megadni, mert kéri a régi jelszót, amit ugye nem adtam meg, mert Facebookal csatlakoztam... mit lehet ezzel tenni ?

-
Gyufaaa
veterán
UP!
-
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Értem.
FaceBook-ra sem kell meghívó
Nyomás oda 
-
Csakénvagyok
őstag
A hi5-re ellenkezőleg a wiwel nem csak meghívásos módon lehet jelentkezni. A meghívó sem igazából meghívó, csupán egy ajánlás. Hogy honnan? Azt írja hogy ki küldte. Valószínűleg egy, esetleg több ismerősöd nyomkodja felelőtlenül a meghívókat.
Psychonaut: Senkit sem ismerek ott, nem is akarok átmenni, majd ha értelmét látom
-
Psychonaut
veterán
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Ja, hát úgy igen. Menjetek át mind Facebookra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Értelek. De nálunk rengetegen ezen (csak ezen) vannak fent. Akkor már értelmes. Hogy mi a külömbség ewz és a többi közt? Nem tudom, én csak itt és a wiwen vagyok fent, nem is akarok a többire reggelni.
-
Tökéletesen felesleges oldal. Elég a facebook, nem kell még 100 másik, főleg, hogy kb. hetente kapok a hi5-re meghívót, csak tudnám honnan?

-
Psychonaut
veterán
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
n+1-edik közösségi oldal, nem látom értelmét csatlakozni. Nyújt valami lényegi újdonságot a többihez képest? Nem. Akkor minek? Hogy még egy helyen fent legyek? Elég nekem a Facebook.
-
Csakénvagyok
őstag
Csodálkoztam hogy nincs topikja (pedig állítólag minden témának van már topikja
). Nem vagyok egy nagy topiknyitó, egy kezemen megtudom számolni hányat nyitottam, legyen ez a hiánypótló.Hogy mi a hi5? Egy közösségi oldal. Nincs kedvem elmagyarázni, reggelj ha meg akarod tudni
.Ne csak a gagyi felületü iwiw legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nyomás oda 

.Ne csak a gagyi felületü iwiw legyen