Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
szaszab
üzenetére
Szerintem TBC tw insták adják a legtöbb xp-t.
Vagy azért mert marha sok trash van vagy nem tudom.
De nekem most a cél az hogy 3 kiskari 71 legyen akkorára,kettő már megvan a warri 67,de az két nap kb.
Sámán és a rugó túl kicsit,velük nem foglalkozom most,bronzebearden ha minden jól megy olyan 10 ezer token összejön.De remélhetőleg több is.Ragnán is fogok farmolni,hú tényleg,ragnán is van egy kiskari aki mehet BC timewalkingra.Azt el is felejtettem.Arathoron hordás karik vannak,azt is meg próbálom,talán BC nem olyna megterhelő a hordás játékosoknak.
Nekem mindegyik szakmából van,de már légióban is csak engivel foglalkoztam igazán,mert abban volt még vicces cucc.
Régebben Lk és korábbi kiegekben volt értelme a szakmának,engi kifejezetten jó móka volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPad topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest