- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovades
csendes újonc
8-10 majd 12GB. Ma estére ez is elfogyott. Ennyit ért az IP blokkoló a cPanelen. Beszéltem a honlap fejlesztőivel, hogy nézzék át a forráskódot. Valószínűleg nem itt lesz a kutya elásva, hanem a tárhelyen. Olvastam, hogy a WHM részen is be lehetne pár biztonsági dolgot állítani (tűzfal, stb), de oda nincs hozzáférésem. Így a tárhelygazdával kell megint egyeztetni.
Az awstat tegnap kapott egy resetet (valamiért) és a korábbi forgalmat nem mutatja, a látogatók oldalról szűrtem ki az IP címeket/tartományt is. Onnan sikerült rájönni, hogy ez egy bingbot, vagy valami, ami annak nevezi magát.Itt egy kérés a kismillióból:
IP 207.46.13.179 URL /memorabilia88c04/abaa444468.htm - Kb 20k-os fájlkérés. Még csak hírből sincs ilyen htm fájl az oldalon/tárhelyen -
tovades
csendes újonc
válasz
CharlieDrop #7268 üzenetére
Köszönöm a tippeket.
Az egyik IP tartomány amiből jön az a 207.46.13.X, a másik pedig a 40.7.X.X - A felhasználói ügynök oszlopában pedig bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm - néven mutatkozik be és mindenféle, ténylegesen nem létező aloldalt (htm végű) akar betölteni.
-
tovades
csendes újonc
Sziasztok! Azt javasolták, próbáljak ide írjak, hát ha tudtok segíteni.
Szóval van egy weblap, aminek a gazdája vagyok, és az elmúlt héten az a probléma jött elő, hogy elfogyott a havi sávszélesség a tárhelyen, amin van és elérhetetlen lett az oldal. Ezzel nem is lenne baj, mert a tárhelygazdát elértem, felemelte, de ma megint elfogyott, megint emeltük a sávszélt. Most, hogy jobban figyelem, azt vettem észre, hogy folyamatosan van a weblapon "szokatlan" forgalom. (szokatlan=károsnak tűnő)
Megnéztem a látogatottságot CPanelen, két IP tartományból jön a forgalom, mindenféle a weblapon nem levő ***.htm oldalakat próbálnak elérni (folyamatosan). Valószínűsítem, ez generálja a forgalmat. Blokkoltam is a tartományt (CPaneles IP blokkolóval), de ugyanúgy küldik a kéréseket. Egyelőre nem tudom, ez generál-e forgalmat.
Tudna valaki segíteni, mivel állok szemben? A honlapot nem én fejlesztettem, csak tartalmakat rakok fel rá, és van elérésem a tárhelyre. Tehát viszonylag tapasztalan vagyok ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest