Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
kuyarashi #7469 üzenetére
Amikor Loco Translate segítségével szinkronizálni próbálok, 4 fájl esetén hibaüzenetet kapok. "Figyelem: Visszalépés a forráskivonáshoz, mert admin.pot hiányzik". Persze mindig más *.pot fájl hiányzik.
Kérdés, hogy például ez okozhatja-e a fordítási hibákat.Gave #7470
Először is; honnan tudom, hogy tokenizálva van egy sablonfájl? Ha nincs "szabványosítva", akkor pedig hogyan tudom azt megtenni?Továbbá egy része valószínűleg kihúzható a listáról, mert ugye egyszer már lefordítottam. Elsőre működött, de most egyes szavak fordítására nem reagál.
-
törölt tag
válasz
kuyarashi #7469 üzenetére
Ezt például mi okozhatja (ha nem az, hogy rossz fájllal dolgozom, vagy, hogy gyorsítótárban van)?
Pár lehetőség:- Nincs tokenizálva a sablon fájl
- Dinamikusan frissül az a rész a felületen, x feltételre javascriptel, ott nincs tokenizálva
- Esetleg a sablon egy teljesen egyedi megoldást használ a tárolásra, ritka de van ami 100% db-be menti, ilyenkor is lehet, hogy nincs tokenizálva, vagy csak más admin tool van a szerkesztésre
- Lehet, hogy a jó fájlt szerkeszted, de van egy másik fájl ugyan arra a tokenre ami később tölt be és az felül írja
- ... egyéb okok
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest