Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Köszönöm, ez végül csak összejött. Én is úgy gondolom, hogy teljesen mindegy, hogy melyik mappában van és mi a domain, ha az adatbázisban megadom az új nevét. És itt van jelentősége, hogy a Wordpress-nek mi van megadva domainurl-nek. Csak írd át másra és egyből nem fog működni az oldal. Miután másodjára is újra megadtam mindent, egyszercsak jó lett. Nem tudom előtte mi volt a baja...
Ezekre nem kaptam választ, megoldásra javaslatot, ötletet:
WooCommercehez:
1, Van lehetőség valamilyen partner programra? Például valaki hoz egy vásárlót, akinek a vásárlásaiból x %-ot kap? Erre nem találtam semmit még megoldást.2, Hogyan lehet például csv-ból tömegesen importálni termékeket? A képeket nyilván utólag hozzá lehet adni, de gyorsabb lenne feltölteni több terméket így. Főleg mivel egy másik áruházból lenne költözés. Ezt sikerült megoldani, találtam bővtményt: Product CSV Import Export (BASIC)
3, Keresek megoldást arra, hogy az újonnan regisztrált vásárló csak akkor tudjon már belépni, ha a regisztrálását követően azt engedélyeztem. Találtam bővítményt: New User Approve
4, Az áruházban csak a már bejelentkezni tudó vásárlók lássák bejelentkezés után az árakat. Erre is találtam megoldást (Hide Price Until Login), viszont csak az árakat rejti el a bővítény, a kosárba rakást nem, de a kosárban sem látszanak az árak.
5, Nem tudom miért, de a másik WooCommerce oldalam, azaz az áruház csak akkor jelenik meg, ha be vagyok jelentkezve, egyébként a főoldalra ugrik. Mit állíthattam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest