Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wegener #1214 üzenetére
Hali!
Úgy értettem, hogy A4-es oldalon készíted el amit kell. Ebbe az A4-es oldalba beszúrsz egy 1x1-es táblázatot(egy cellát ha úgy tetszik). Ennek a táblázatnak beállítod a méreteit egy B5-ős pl boríték méreteire fixen, majd a táblázatot középre igazítod.
Abban a cellában kell kivitelezni, amit kell...
Nem egy szép megoldás tudom, de ebben az esetben hasznos lehet és kivitelezhető, mert már én is kényszerültem ilyen megoldásra(szerencsére talán 2x pályafutásom során) és működött...
Fire.
-
válasz
wegener #1212 üzenetére
Hali!
Mivel nem tudom, hogy mit tartalmaz a doksi, ezért elsőre azt mondanám, hogy legegyszerűbb ha középre van igazítva az anyag és a felső margóhoz. Így a legnagyobb az esély, hogy A4-esre nyomva szinte teljes lesz a fedés.(persze ez függ a nyomtató pontosságától is)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Autóhifi
- Milyen routert?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Medion E1003
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged