Aktív témák
-
petyahome
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a közreműködést.
kártyával együtt 16 ezer pénzért elkelt.
Kérném a moderátort, ha ideje engedi zárhatja.... -
petyahome
csendes tag
Igen megan a cucc.
lehet, hogy 1K ért van origi új, de még ez is garanciális.
én meg azokat nem értem, akik így gondolkodnak. mi van akkor, ha 1k-ért boltban origi.
ráadásul a srác a router+kártya ügyletért is ad kedvezményt. -
beautifulmin
aktív tag
megvan még a cucc?
-
kovacsson
tag
válasz
petyahome #28 üzenetére
nem nagyon értelek
boltban 1k-val többért origi csomagolással kapja meg pont ugyanezt a típust az ember, fentebb még a link is itt van, így mindenki akit érdekelhet látni fogja
te meg tartod magad ahhoz, h 12k alatt nem adod el - ki lenne olyan bolond, h ennyiért megveszi...
bocsi a (nem annyira) off-ért, azért néztem a topikot, m épp wlan routert keresek, dehát... -
petyahome
csendes tag
áppppp wazze
-
XBZ
csendes tag
Szia Petya!
Látod, mégsem kapkodnak érte.....inkább megveszik bótba drága pízért
Pedig ennél lejjebb már nem megyek, inkább odaajándékozom az iskolának
Üdv, és jó 7VG-t!
[Szerkesztve] -
csigaADSL
tag
Bocsánat de mégsem kérem mert egy haverom elad egy d-linket mert pénz szűkében van, így még segítek is rajta remélem megérted.
Egyébként utánna néztem és ez is nagyon pöpec kis router vegyétek-vigyétek.
Megéri az árát. -
petyahome
csendes tag
gupp
-
CaNNa3IS
senior tag
Bővebben: link
bocs az offért -
Billu
aktív tag
-
petyahome
csendes tag
ollári
-
TommyGun
őstag
válasz
petyahome #12 üzenetére
Én egy szóval nem szóltam a haverod hálókarijáról....mindössze ajánlottam egy másik lehetőséget....amíg nem áthidalhatatlan 5-10-15-20 méter UTP kábel ''bedtrótozása'' addig én mindenképpen azt ajánlom....főleg lakáson belül, de nekem a nővérem gépe 20 méterre van egy másik épületben és KB félóra alatt bevittem az UTP-t a padláson át a kábel TV melett
...nekem is van otthon 54mbit-es Linksys routerem és linksys PCI-os cuccom de sajnos ezek megsem közelítik az 54mbit-et....jóha a felét eléri az átvitel ideális esetben, persze 2mbit-es nethez nagyon is elég de amint rádugsz a hálózatra egy másik gépet és mondjuk másolni akarsz ide oda beleőszülsz mire átmegy azzal 3-3,5 megával jó esetben.....UTP-vel szinte garantált a 10MB/sec....Amit ajánlottam az az egyik legjobb PCI-RJ45 Network Interface Card....bótba 5+áfa....
Szerintem a wifi-nek akkor van értelme ha nem lehet normálisan elvezetni az UTP-t, vagy ha bratyó vagy saját laptopot cipelgetni kell és jól jön hogy kiülsz vele a kertbe...esetleg panelba a szomszédhoz átvinni a netet....de lakáson belül vagy kertes házon belül 2db sima asztali PC-t összekötni vagy csak a net miatt szvsz nem érdemes....semmi plusszt nem nyújt ebben az esetben...sőt még lasabb is....általában a router a gépek közelében vannak...ha meg nem akkor elkell dönteni hogy kábelezek egy kicsit hogy gyors legyen a hálózat vagy megelégszek a 30%-al és wifi...
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Csiga, ha érdekel nekem van olcsóbban márkás 3Com 10/100-as WOL - PCI hálókarim.....3k/db...félév gart is adok hozzája....az én routerem imádja és megközelíti a 100 megabitet másoláskor, majd 10mega/sec, nem terheli le a proccot a hálózati meló, sok noname hálókarinál ez elég nagy gond hogy leterheli a procit és meg sem közelíti az elméleti maximumot sem amit tudnia kéne....egyik legtutibb hálókari a piacon..
Ha kell dobj mailt bátran
Íme a topikom: Bővebben: link
Rejtett UP
[Szerkesztve] -
petyahome
csendes tag
Sajna a kártya az plusz.
mondom a számláról: a router meg a kártya együtt fél éve 26.855 Ft.
a routert adná 12.ért oda. a pci kártya 7500 volt akkor. most 4000 ft-ot kérne érte.
tehát router: 12.000 Ft
pci kártya: 4.000 Ft (ha kell)
kérdésre válasz.: noteszgépet akkor tudsz vele használni, ha az Wifi -re alkalmas. (vagy van benne wifi eszköz, vagy veszel hozzá valamiféle wifi bővítőt. de mivel a routernek van sima UTP bemenete is, azzal is megoldható sürgős esetben...
mondom, jó cucc ez. -
-
petyahome
csendes tag
szia.
A munkatársamé a cucc-én nem nyerészkedek vele, csak ő nem prohardverezik.
természetesen segítek beállítani. eladás oka az, hogy nem volt otthon homogén a wifi hálózata, és egyszerűbb volt a routert cserélni, mint a pda-ba a drága wifi kártyát.
. a beállításban is segítek.
link:
www.x-micro.com/wlan-11g-brouter54.htm
amúgy van hozzá egy pci kártya is, ha kell. mint korábban is írtam, minden gyári csomagban. -
petyahome
csendes tag
csak azé, mert alkudozni is lehet. (egy kicsit)
-
petyahome
csendes tag
Üdvözlet
eladó egy db. X-Micro g-s WLAN router. dobozában, kábelek, könyvek stb.
garanciális. (még fél év.)
akit érdekel írjon.
12.000 Ft-ra gondoltam. ti mennyire ??
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest