Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Amúgy tudnátok segíteni döntésben?
Keresek egy tabletet, ami tollat is kezel. elsősorban rajzoláshoz, (ágyban) netezéshez, kiebb munkákhoz (office, photoshop), ismerkedéshez a win10 érintős világával. alatta van egy note 3, fölötte egy erős notebook (Thinkpad), a kettő közé keresek valami hordozható rajzolótáblát.
erddig 3 esélyest találtam:• Thinkpad X220t: 12,6", 256nyomáspont, teljes értékű notebook.
minusz: legnehezebb (1,7kg), legiksebb akku idő (kb 4-5 óra), feleslegesen nehéz, túl nagy átfedés a notebookal
• Samsung Series 7 Business Slate 11.6", majdnem notebook (i5), kicsi, könnyű, erős, jó képernyővel, 1024 nyomáspnt érzékenységű wacom kijelzővel
minusz: kisebb, mint a thinkpad, kár hogy nem tölthető sima microUSB-vel
• Samsung Note 10.1 hosszú akku idő, jó kijelző (1024 nyomáspont), legnagyobb felbontás
minusz: legkisebb, androidos, tudásban nem sokkal több, mint a teklefonom (note3)részemről a Slate felé hajlok, mert jó kompromisszum a méret és a tudás közt. de nem ismerem a rajzképességeit. a túl nagy felbontás ekkora méreten nekem nem előny, nagyon az olvashatóság rovására megy. amúgy szerintem a 16:9 is egy használhatatlan formátum, a filmeken kívül semmi értelme nincsen
-
Wolfskin
őstag
sziasztok
a Samsung Series 7 Business Slate XE700T1A-A04US az minden esetben wacom érintőkijelzős? ha nincs hozzá toll, elég ha csak veszek egyet, vagy volt olyan verziója, ami nem tollas, csak kézi (multitouch)?
(tudnék venni egyet, de az eladója sem tudja, hogy az-e, neki nincs hozzá tolla, így vette) -
Wolfskin
őstag
sziasztok,
tablet vásárláson gondolkodom, ehhez szeretnék tanácsot, ötleteket kérni.• amit keresek 10-12" tablet,
• multitouch + wacom (azaz nyomásérzékeny, tollal is rajzolható, írható)
• lehetőleg windowsos (8-10) fusson rajta, (esetleg android...?
)
• van olyan, amelyik amelyik meg tud hajtani egy külső monitort? (leginkább egy hordozható usb-s monitort, mint AOC E1759FWU vagy ASUS MB168B+, esetleg egy hdmi-t)
• el bírjon futtatni egy photoshopotamik eddig felvetődtek: Thinkpad X220t tablet ( de ez már majdnem laptop, nagy az átfedés a laptopommal, hátrány, hogy viszonylag nagy és nehéz)
thinkpad tablet 2 /10 (amit olvastam róla, hogy elég gyenge hardveresen és nem tudom, hogy meghajt-e egy külső monitort)
samsung note 10 (hátrány, hogy androidos -szerintem - és nem tudom, hogy meghajt-e monitort)van tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Hálózati / IP kamera
- Filmvilág
- Linux felhasználók OFF topikja
- weiss: Autó költségek
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)