Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
A megosztásokkal kapcsolatos lenne a kérdésem. Van e arra lehetőség, hogy olyan hálózatban, ahol nincs szerver, csak több munkacsoportba vannak szervezve a munkaállomások, úgy osszak meg egy mappát, hogy azt csak bizonyos felhasználók érhessék el.
Már próbáltam beállítani a távoli felhasználónak a jogokat, de nem engedi kiválasztani csak a helyi gépet.
Pótmegoldás, ami elég rossz, hogy adott gépen létrehozok egy ugyanolyan felhasználót és így hozzáférhet a megosztáshoz távolról, de így a géphez is hozzáférhet alkalom adtán, ami aggályos.
Van valami jobb megoldás? -
wiggen123
senior tag
Lehetséges e a windows command konzol vagy mi (cmd) karakterkódolását átállítani? Pl. UTF8 -> ISO akármi vagy fordítva?
Ha én írok be magyar ékezetes karaktereket pl echo éáűő akkor jól működik, de ha egy progrom outputja szolgáltatja azokat, akkor már nem jó. -
wiggen123
senior tag
Képzeljétek mi történt: Kipróbáltam mennyire tuningbarát a videókártyám, persze a határok feszegetése közben össze is omlott néhányszor a rendszer + kifagyott is. Valamikor közben elállítódott a tálcaikonok felbontása és most olyan undorító pixeles, hogy "gyönyörűség" ránézni
Valaki tudna segíteni, hol lehetne beállítani ezt a felbontás, vagy szinmélység stb dolgot?
dpi állítással már próbálkoztam, de az nem használt.
Minden ötletet szivesen fogadok. -
wiggen123
senior tag
válasz
hruodnand #1857 üzenetére
De
közben rájöttem, hogy elfelejtettem még kikapcsolni a friss rendszerben
Be lehet e állitani valahogy, hogy egy program automatikusan magas prioritással induljon? Nem a feladatkezelőben, hanem simán minden induláskor adott prioritásu legyen. Segédprogramot ismerek, de érdekelne, hogy lehetséges e magában a winben beállitani ezt. Registry turkálással biztos be lehet ezt le merem fogadni
[Szerkesztve] -
wiggen123
senior tag
Ha magára hagyom a gépet az op rsz kijelentkezik a felhasználói fiókomból rövid időn belül. Ezt le lehet tiltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Ukrajnai háború
- PHP programozás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Asztalos klub
- Autodesk - Revit
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest