Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #35741 üzenetére
Valaki esetleg?
-
FehérHolló
veterán
Parancssori kapcsolóval, illetve a runas paranccsal hogy lehet egy programot admin módban futóra kényszeríteni? Egy példát tudna valaki mutatni?
Olvastam MSDN-t, próbálgattam, de nem sikerült.
A topicban is megpróbáltam keresni, de 5 perc homokóra után feladtam, és inkább feltettem (ismét?) a kérdést. -
FehérHolló
veterán
Folyamatosan szeretnék pingelni egy szervert. A válaszokat egy file-ba szeretném íratni időbélyegezve (mondjuk H:i:s formátumban). A ping -t [állomás] >> [file] még tiszta, de hogy lehetne timestampelni a válaszokat?
-
FehérHolló
veterán
Azért nem próbálom másolgatni, mert nem túlzottan kényelmes egy órán keresztül 63 másodpercenként ablakot váltogatni csak azért, hogy kimásoljam fileba az eredményt. Főleg úgy, hogy közben más parancsokat is ismételget.
Gorneck23: Batch-el szórakázgatok, tehát az nem hátrány, ha csak abban lehet megoldani.
Köszi az eddigi segítséget mindenkinek! -
FehérHolló
veterán
Kicsit hülyébb kérdés, de remélem, hogy moonman tud rajtam segíteni.
cmd-ben hogy tudom megadni, hogy az adott parancs kimenete ne a cmd ablaka legyen, hanem mondjuk egy file?
Kicsit konkrétabban: hogy lehet megoldani, hogy a pathping eredménye ne az ablakba íródjon, hanem egy fileba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- OpenWRT topic
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1 humoros
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest