Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #35741 üzenetére
Valaki esetleg?
-
FehérHolló
veterán
Parancssori kapcsolóval, illetve a runas paranccsal hogy lehet egy programot admin módban futóra kényszeríteni? Egy példát tudna valaki mutatni?
Olvastam MSDN-t, próbálgattam, de nem sikerült.
A topicban is megpróbáltam keresni, de 5 perc homokóra után feladtam, és inkább feltettem (ismét?) a kérdést. -
FehérHolló
veterán
Folyamatosan szeretnék pingelni egy szervert. A válaszokat egy file-ba szeretném íratni időbélyegezve (mondjuk H:i:s formátumban). A ping -t [állomás] >> [file] még tiszta, de hogy lehetne timestampelni a válaszokat?
-
FehérHolló
veterán
Azért nem próbálom másolgatni, mert nem túlzottan kényelmes egy órán keresztül 63 másodpercenként ablakot váltogatni csak azért, hogy kimásoljam fileba az eredményt. Főleg úgy, hogy közben más parancsokat is ismételget.
Gorneck23: Batch-el szórakázgatok, tehát az nem hátrány, ha csak abban lehet megoldani.
Köszi az eddigi segítséget mindenkinek! -
FehérHolló
veterán
Kicsit hülyébb kérdés, de remélem, hogy moonman tud rajtam segíteni.
cmd-ben hogy tudom megadni, hogy az adott parancs kimenete ne a cmd ablaka legyen, hanem mondjuk egy file?
Kicsit konkrétabban: hogy lehet megoldani, hogy a pathping eredménye ne az ablakba íródjon, hanem egy fileba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest