Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Fujifilm X
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Memóriakártya topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Acer blog: Teljes a gamer-élmény
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
-
Tom2K
csendes tag
Ha valaki tudja, hogy a kb. 10 perces win xp rendszer miért omlik vajon össze, akkor írjon nekem vmi okosságot. (minden drájver a legfrissebb).
Lehet hogy a win xp egy nagy halom sz@r? :(((:(((:(((:(((:(((:(((:(((:(((:(((:(((:(((:((( -
AND1
őstag
Nekem is ilyet csinált egyik 98-am még régebben. Mármint ugyan ezt a hibát irta ki ha telepités után megnyitottam ie-t. Megoldás az volt hogy explorer-t mindig frissitettem winins után.
-
divot
veterán
Megoldódott...
-
divot
veterán
Senki? :((
-
gericooper
aktív tag
részvétem! :)
-
divot
veterán
Szívok már reggel óta a szétesett Win98-al. Most már működgetnek a dolgok, de a win media player azzal a hibaüzenettel el sem indul, hogy egy belső utasítás hibát okoz. Mi a bánat ez?
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest