Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
Sziasztok!
Egy olyan domain admint szeretnék létrehozni a 2016-ban, akinek a szerveren csak szoftver / service telepítési és szerver újraindítási joga van. Ha jól tudom ilyet nem lehet.
A másik megközelítés ez lenne: egy domain usert hogyan lehet felruházni azzal, hogy a szerveren tudjon szoftvereket / serviceket telepíteni (a programok olyanok, melyek nem írnak a registrybem és nem is a Program Files alá kerülnek, hanem másik drive-ra), és a szervert újra indítani. Ha jól tudom ilyet sem lehet, legalábbis eddig nem találtam rá megoldást.A másik pedig, hogyan lehet egy domain admin felhasználó lehetőségeit minél jobban lekorlátozni? Például ami lényeges lenne, hogy ne tudjon Group Policy beállításokat elvégezni vagy AD módosításokat csinálni.
A lényeg, hogy az admin user minél kisebb Isten legyen
A harmadik, van olyan lehetőség, hogy ne egy hanem kettő vagy több admin usernek kelljen jóváhagyni például egy szoftver telepítést vagy Group Policy beállítást?
Előre is köszönöm annak aki foglalkozik a kérdéseimmel!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest