Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Én nem kötözködni szeretnék, pusztán megemlítettem, hogy az Auslogics sokkal alaposabb munkát végez, mint a beépített töredezettségmentesítő, ez alatt értem, hogy a játékok betöltése némileg gyorsabb, ha az Auslogics-al csinálom a töredezettségmentesítést, mintha a beépítettel tettem volna, és úgy alapvetően a fájlok elérése is valamivel gyorsabb. A Windows Update-eket meg persze, hogy szidom, hiszen bár újabban ez egyre kevésbé fordul elő, de legszívesebben kivágnám a gépet az ablakon, mikor játék közben kidob az sztalra, hogy újra kell indítani a gépet a frissítések telepítése miatt... Internetet pedig nyílván használok, de 10 éve kb csak legálisan töltök gépre cuccokat, egyetlen egyszer történt az, hogy Doom-ot gyorsan le akartam húzni netről, rákattintottam mindenféle csili-vili banner-re és már jött is a vírus... de egyébként nem, soha nem lett még attól vírusos a gépem, hogy netre volt engedve

Sajnálom, hogy az jött le, hogy kötöm az ebet a karóhoz a saját hülye szokásaimmal, de nem gondoltam arra, hogy ezek miatt lenne néha brutál lassú a gépem... sőt, még olykor örültem is neki, hogy mivel tiltva van a Defender, nem frissít megállás nélkül. Értem, hogy teljesítménynövelés, biztonsági rések foltozása, de igazán csinálhatnák ezt diszkrétebben, mert részemről igen nagy kihatással van egy rendszer alapvető megitélésére.
Továbbra is meghallgatom a javaslataitokat, meg is fogadom őket, amennyire ez lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Pánik a memóriapiacon
- Tanuljunk angolul!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Trollok komolyan
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest