- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A W10Privacy nem szeretem, mert az mindent rám bíz, mindent kézzel kell állítani. Hiányzik a csak a javasolt beállítások beállítása, mint ahogy az az O&O ShutUp10-ben megvan. Ha ezeket kategóriánként beállítaná és vastagon kiemelné, akkor azt utólag átnézve könnyebb lehetne kikapcsolni a mégsem kellett beállításokat, mint az összeset egyenként kipipálni.
-
movax
őstag
Ez így van, eléggé szétgányoltam én is a rendszerem és közel két év alatt, amióta fent van (nem is tiszta telepítés, hanem win7 upgrade) nem találkoztam olyan hibával, ami nem lett volna orvosolható pár perc alatt, betonstabil a win10. Nekem egyébként meggyőződésem, hogy a "gányolás" (egyébként nem gányolás, hanem megfelelő beállítás) teszi stabilabbá a cuccot.
-
Kékes525
félisten
Azaz te igazán gányoltad a rendszert.
Ezt félig komolyan mondom, mert a rendszernek, minden beavatkozás nélkül, alapból kellene stabilnak lennie. Ha ezekkel átállítom, akkor joggal mondhatják, azért vannak a hibák, mert "gányoltam" a rendszert.
Amúgy igazad van ezeknek az állítgatásoknak egy valamire való operációs rendszerben nem szabadna fagyási hibákat okoznia, legfeljebb valami, ami addig működött, azzal problémák léphetnek fel. De semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest