Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Gépe válogatja. Hivatalosan kevesebb kell a 10-nek, de a valóság mást mond. Friss telepítéskor esetleg gyorsabb, de utána egyre jobban lassul, főleg régebbi vason. Valószínűleg driver gondok is vannak mögötte, de én is úgy vettem észre hogy játékok lassabban futnak 10 alatt a 7-hez képest. Ismerős netbookon frissített 7-ről 10-re, és érezhetően sokkal lassabban mennek a dolgok, 2-3 hónap után kb használhatatlan volt, 7-el évekig semmi gond nem volt, ment vissza image-ből a régi 7-es, ég és föld.
Én úgy vettem észre hogy komolyabb HW-n megéri 10-re frissíteni mert gyorsabb lesz a rendszer is, sőt még a játékok is javulnak (mondjuk ezt is játéka válogatja), de gyengébb vason érezhetően döcögősebb a 10. A lélektani határ valahol az erősebb C2D procik környéke és minimum 4 giga ram sem árt ha van. Persze eldöcög alatta is, csak teljesítményben lesz rosszabb. Legalábbis én ezt tapasztalom úgy 25-30 gép alapján ami átfutott a kezem alatt.
Saját gépemen is elég érdekes az eredmény, GTA IV pl 10 alatt sokkal többször reccen meg mint anno 7 alatt, ellenben a GTA V viszont a 10-est szereti jobban (4690k & gtx760).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest