-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a tanácsotokat és az őszinteséget.

Mások is mondták már, hogy néha túl tolom. Csak bennem él az emlék, hogy régen, tudatlanul virágbolti verzióval vírusírtó meg mindenféle egyebet mellőzve minek lehettem kitéve, meg már értem miért kellett 2 havonta újrarakni a gépet akkor.
Mióta jobban odafigyelek a dolgokra, ez megszűnt. 2 év után is olyan a gép mint a clean reinstall után. 
A Linux se rossz, 3 hónapig használták az Ubuntut. Csak néha idegesítő, hogy a legtöbb hardvergyártó nem vesz tudomást a létezéséről, és kizárólag Windowsra vannak illesztőprogramok. Továbbá a LibreOffice néha nem teljesen volt konzisztens az Officeal, néha ugyanaz a dokumentum máshogy nézett ki a kettőn. Meg ha már van Office 365 előfizetés, akkor gondoltam Windowst rakok fel, hogy ki legyen használva az is.

A Pro változat vásárlásán még gondolkodom. A BitLocker és a Remote Desktop tetszik, továbbá ha tényleg nem lesz már több új Windows, hanem csak ezt frissítik, akkor már jobban megéri.
Egyébként a paranoiáról: van nálam súlyosabb eset.
Engem már leoltottak a Bitlocker használatért, hogy hogy bízhatok meg az MS-ben. Meg OneDriveot se használjak. 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest