- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoo8800 #21621 üzenetére
Lényegében igen. Nekem annyival volt nehezebb hogy mindössze 2 sor volt az auto update mappában. Az AUOptionst kellett hozzá adnom. Ez azért volt mert frissítés után nulláról újratelepítettem a W10-et, így a Win 8.1-ből nem hozott át beállításokat.
Érdekes volt hogy napokig nem működött a dolog. Ma ránéztem és egyszer csak jó lett. Lehet elsőre még nem fog működni. Úgy néz ki kell neki pár nap meg ki/be kapcs amíg ,,megszokja". Volt olyan is akinek elsőre is működött. Az a vicc hogy nem csináltam semmit és egyszer csak jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest