-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
FoLey-v #2095 üzenetére
Megnéztem én is....no majd a második rész, az lesz érdekes.
Amúgy nem értem, milyen programhoz kell annyira az Aero, sima Aero 8.0+ verziókban is van, amiről ő áradozik, az az Aero Glass?
Meg ez az, h ilyen nyilvános videókkal befolyásolni a laikus, hozzá nem értő réteget.....de legalább akkor fogalmazna pontosabban, objektívebben, kevésbé trágárul... Én is épp unatkoztam és Windows 10-ről kerestem nem éppen szakmai véleményeket, értékeléseket (gyakori kérdések és társai), és akkor akadtam rá az ő munkásságára...Csak ennyi erővel más is könnyen ráakadhat, megosztja face-en, stb., ez itt a baj.
Azért látom használja a Start gomb jobb klikkes menüjét, azt bezzeg nem említette milyen jó, h mindent elérni 1 kattal, nem mint korábbi verzióknál. -
szabonagyur
félisten
válasz
FoLey-v #2095 üzenetére
Húúú ez az ember... nem tudom honnan jött de, hogy hitelesség az nincs benne az is tuti. Engem alapból zavarnak az olyan "tesztelők" vagy nem is tudom mik ők akik úgy próbálnak meg lehúzni valamit, hogy akkor ott nagyon csúnyán beszélnek végig. Az első ilyen szónál már bukta a srác az egészet, bár nem mint ha nem beszélt volna végig hülyeségről.
Az is kiderült, hogy nem tudja használni a rendszert és ebből adódnak a problémái.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged