Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Windows ablakezelesorol mindent lehet mondani azon kivul hogy eleg jo.
Hasznaltal mar linux alatt barmilyen tilling (de nem is kell annal lenni) ablakezelot? Ha igen akkor szerintem nem kell mondanom semmit. 2012 ota tillinget hasznalok (elotte Openbox volt), ezutan leulni egy Windows ele elege fajdalmas.
Ezzel nem akarok flamet generalni, csak tenlyeg erdekel hogy valaki tud-e egy ertelmes ablakkezelot Windowsra. -
AthlonXP
őstag
Na ezt a hsz.-t már a frissen aktiválódott Win 10-ben írom!
Sikerült a művelet a leírás alapján!Köszi szépen a segítséget!
A topik gazdát szeretném kérni, hogy azt a leírást tegye már elérhetővé az összefoglalóban, egy link is elég lenne, sokat segítene a hozzám hasonló gonddal küzdőknek sztm!
(#37913) Popes: Igen, azzal próbáltam, de órák alatt sem talált frissítéseket, ezért kellett a fenti leírást alkalmaznom. Szöveg kimentve, mindjárt ki is nyomtatom, később jó lesz még az!
-
tomp
félisten
Eszközkezelőben is csak akkor talál driver frissítést ha az Automatikus driver letöltés és frissítés be van kapcsolva. Ha ki van kapcsolva hiába megyünk rá a keresésre azt válaszolja, hogy naprakész. Én párszor bekapcsolom és megnézem van e esetleg valami. pl Chipset vagy usb driver frissítés.
4éves laptop Intel 6 Series Chipset/Intel C200 Series Chipset. Még mindig van frissítése. -
vigyori78
őstag
Win10 MSDN iso a régi nem ajánlotta fel nekem a választást sem a 8.1 ,vagy amikor kéri a kulcsot ott nem írok be semmit továbblépek és akkor foglya felajánlani ? mert ilyennel 8-nál és 10-nél még nem találkoztam.
Win7 az más tészta volt ott töröltem az ultimate-ből az ei.cfg -ot és kész felajánlott mindent . -
Kékes525
félisten
Amióta Windows a Windows, a skálázhatósága nagyon rossz. Speciál az eszközkezelő még egészen jó ezen a téren. Az ESS viszont tényleg katasztrofális. Ez elég szomorú, mert egyre nagyobb felbontású monitorok vannak, lesznek, a betűk nagyságán a rendszer panelokon és programok egy részén a DPI növelése pedig semmit sem változtat, sőt sokszor ront, mert elcsúsznak és teljesen olvashatatlanok lesznek. Majd elektormikroszkóppal fogunk számítógépezni?
Egyszer megkérdeztem egy magyar programírót, miért ilyen olvashatatlanul kicsik a betűk a monitoromon, akkor ő aszt mondta, hogy a Microsoft nem biztosít a programok skálázhatóságához könyvtárakat. Nem tudom, ehhez nem értek, mennyire igaz. -
snpetit
aktív tag
1920x1200 Persze a külsőstől nem várom el, de a saját eszközkezelőjük is ilyen? Azt nem foghatják másra. Valami nem stimm.
makoj20: nálam csak az antivirus van fenn. Az megy elvileg.
A feladatütemező is dobálja a hibákat, mondjuk én kezdetek óta frissítek csak, lehet kellene egy friss telepítés, de nem visz rá a lélek.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest